Ølsmagning

Ølsmagning er en både hyggelig og lærerig oplevelse samt en god og uformel afslutning på en travl dag. Vi har allieret os med René, som driver sin egen butik i Fjerritslev med stort udvalg af specialøl, sidder i bestyrelsen i Thisted bryghus og har mange års erfaring med og et omfattende kendskab til øl.

Siden år 2000 har René drevet butikken på torvet i Fjerritslev. Med et lidenskabeligt forhold til friske, spændende og unikke varer er det lykkedes ham at skabe en butik, der blandt andet byder på grøntsager, frugter, specialvarer, øl og vin.

René har en bred kulinarisk indsigt, og kender til  alt fra fremstillingsprocesser og tilberedning af mad til deres påvirkning af sanserne. Dette kommer både til udtryk i butikkens udvalg, men i særdeleshed også i kendskabet til alverdens øl og vine.

Passionen for lokalområdet skinner igennem hos René, der – for eksempel – har været med til udviklingen af flere forskellige lokale øl. Heriblandt Alverdens Casper, som er en hyldest til Fjerritslev. Som bestyrelsesmedlem i Thisted Bryghus har René fingeren på pulsen i forhold til bryggeriverdenen og han har i 11 år været ansat hos Carlsberg/Tuborg i forskellige stillinger. René kan tilbyde forskellige smagninger alt efter jeres ønsker f.eks. Gin, Rom, Whisky, Vin, Portvin eller øl.

Oplevelsen er egnet for kørestolsbrugere.

Varighed: 90-120 minutter.

Antal: Min 15 deltagere.

Pris: Fra 150,- pr. deltager afhængigt af programmet.