Surf og SUP kursus

Få en "Løkkendarisk" oplevelse med et surf eller SUP kursus i Løkken!

Vi er gået sammen med North Shore Surf for at tilbyde vores gæster en fantastisk sjov og lærerig oplevelse i Vesterhavet. I Løkken er der perfekte begynder forhold, og North Shore Surfs dygtige instruktører står klar til at lære dig omkring brugen af Vesterhavet og hvordan du surfer dets fantastiske bølger eller nyder stilheden på et SUP (Stand Up Paddle) board. Om det bliver til surf eller SUP afgøres af vejrforholdene, men uanset hvad, er du sikker på at få en rigtig god oplevelse på vandet!

Varighed: ca. 2 timer + transport (læs mere nedenfor)

Antal: min. 6-30 deltagere

Pris: 450,- /person ekskl. transport.

 

Surf og sauna

Slut din surf oplevelse af med en afslappende time i North Shore Surfs dejlige sauna med havkig – perfekt til at lindre trætte muskler efter et par aktive timer i vandet! North Shore Surf giver endda en forfriskende øl eller sodavand med i prisen, der kan nydes sammen med varmen og den fantastiske udsigt!

Varighed: ca. 3 timer + transport (læs mere nedenfor)

Antal: 6-32 deltagere (kontakt os ved større grupper)

Pris: 500 /person ekskl. transport

 

Praktisk info:

  • Surf kurset foregår ved North Shore Surf, Sdr. Strandvej 18, 9480 Løkken. Transport hertil er på egen hånd eller hør os om muligheden for buskørsel mod betaling. Køretiden mellem Slettestrand og Løkken er ca. 40 min. pr. vej.
  • Erfaring er ikke nødvendig, men oplys gerne niveau for alle deltagere ved booking.
  • Prisen er inkl. lån af våddragt, sko, handsker, surf board og evt. hætte i de kolde måneder.
  • Husk badetøj, håndklæde og dit godt humør!

 

Booking

Oplevelsen bookes igennem os i forbindelse med din gruppebooking – kontakt receptionen på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.