Teambuilding i naturen

Vi er af den overbevisning, at samarbejdet styrkes i de fantastiske rammer naturen giver os - især når omgivelserne kombineres med gode opgaver, sammenhold og smil!

I samarbejde med Vildmarkscenteret, tilbyder vi uhøjtidelig teambuilding i Slettestrands fantastiske naturrige omgivelser. Her har vi fokus på, at bringe dig og dit team ud af de sædvanlige rammer og styrke holdånden gennem en række aktiviteter og oplevelser i vildmarken.

Aktiviteterne planlægges af VildmarksJon, der bl.a. er kendt fra DRs “Alene i Vildmarken”. Det er takket være hans stor passion for vildmarkslivet, jagt og outdoor sport samt hans sans for detaljer, at vi har valgt ham som samarbejdspartnere. Med VildmarksJon som aktivitetsleder, er vi sikre på, at I får en givende og helt uforglemmelig oplevelse i naturen!

De naturrige rammer giver en bred vifte af muligheder for at lave noget sammen, herunder fysiske aktiviteter, små gåder og problemstillinger, der skal løses i fællesskabet. Forud for jeres teambuilding, vil Jon og hans instruktører tage en dialog med jer, omkring jeres ønsker og forventninger til dagen. Teamøvelserne tilrettelægges derefter, så alle får de optimale rammer for at afprøve personlige grænser, dyrke relationerne samt opdage nye sider af både sig selv og teamet som helhed.

Teambuilding i naturen tilbydes både til firmaer og private grupper.

Oplevelsen er ikke egnet for kørestolsbrugere.