Uhøjtidelig teambuilding

Med udgangspunkt i et bredt udvalg af team buildingsøvelser tilrettelægger vi et forløb, hvor deltagerne på uhøjtidelig vis dyster i en række øvelser, der generelt udfordrer deltagernes kreative- kommunikative kompetencer.

Eksempel: Instruktøren møder deltagerne og byder velkommen ved receptionen. Sammen går vi få hundrede meter ud i den unikke Svinkløv Plantage. Selv så tæt på Feriecenter Slettestrand har deltagerne fornemmelsen af at være i den flotte og atypiske natur helt tæt på Vesterhavet. Deltagerne skal, inddelt i mindre grupper, dyste mod hinanden i tre forskellige opgaver. Først skal de finde vej igennem en usynlig labyrint. Det er en god koncentrationsopgave for hele gruppen og for nogen vil den give associationer til Kim Shumachers ”Labyrinten”. Derefter udfordres grupperne på deres kommunikative evner, idet hver enkelt gruppe opdeles i byggere og meddelere. I samarbejde skal de konstruere en kopi af en Lego-konstruktion – og gerne hurtigere og bedre end de øvrige grupper. Den sidste udfordring, som grupperne skal løse / dyste i, er en orienteringsøvelse. Relativt tæt på, hvor de øvrige aktiviteter er afviklet, ligger en række poster, evt. opgaver, som deltagerne skal finde ved hjælp af GPS-enheder, der kun kan vise retning og afstand.  
Aktiviteten afsluttes med at instruktøren giver feedback til deltagerne og evt. kårer en vinder – stadig med et glimt i øjet, for det er jo ”uhøjtidelig team building”.

Ovenstående er et eksempel. Valg af opgaver er, op til instruktøren medmindre andet er aftalt. I er velkomne til at henvende jer for særlige ønsker.

Almindeligvis er aktiviteten ikke særligt fysisk krævende, men den kan justeres i begge retninger. Således kan aktiviteten både tilpasses kørestolsbrugere eller deltagere, der ønsker en tur gennem krat, mudder og vand.

Oplevelsen er egnet for kørestolsbrugere. 

Varighed: 2 timer.

Antal: Op til 25 personer til én instruktør. Vi har også erfaring i at lave team building for hold på op til 100 personer – vi kan dog ikke garantere, at det er muligt på alle tidspunkter af året.

Pris: 165,- pr. person v. min. 14 personer. Minimumspris: 2300,- i alt. Pris for ikke-overnattende gæster: 195,- pr. person v. min. 14 personer. Minimumspris: 2700,- i alt.