Á la carte menu

I sommerferien serverer vi a la carte til frokost og aften i Restaurant Slettestrand. Vi prioriterer få, enkle, men gode retter af sæsonens friske råvarer - af den grund kan menuen variere fra dag til dag.

Menu 2022

Serveres fra kl. 12.00 til 15.30 og kan igen bestilles fra kl. 18.00 til 20.30.

  • Kokkens 3 styks udvalgte smørrebrød - På hjemmelavet rugbrød med Thise smør og køkkenets hjemmesylterier // 165,-

  • Rejemad – håndpillede rejer, citronmayo, tomatstøv og semi-dried tomater // 139,-

  • Slettestrands stjerneskud – Rugmelsstegte fiskefileter, dampet skærising, hjemmerøget hvid lokalt fanget fisk, serveret på smørstegt surdejsbrød med små salater, og håndpillede rejer og tomatdressing // 189,-

  • Dagens friskfangede fisk fra KYST – Cremet fiskesauce samt nye danske kartofler og spæde grøntsager fra Naturbruget Tranum //  265,-

  • Cremet frisk pasta i kantarelsauce med variation af nye danske løg // 175,-

  • Salat med hjemmelavet falafel, tahinidressing, tomatchutney, syltede majroer og friteret brød // 175,-

  • Sletteburger – Briochebolle med bøf fra Himmerlandskød*, bøftomat, spicy løgkompot samt stegte kartofler og aioli // 189,-


* Oksekødsbøffen kan erstattes med en vegetarisk bøf.

For børn:

  • Hjemmelavede frikadeller af frilandsgris eller kyllingespyd med gnavegrønt stegte kartofler eller rugbrød. Hertil øko. ketchup og hjemmelavet remoulade // 89,-


Uden for sommersæsonen

Vi tilbyder desværre ikke a la carte uden for sommerferien, men du kan dog stadig komme ind og få vores lækre stjerneskud - både til frokost og aften. Ligesom vi selvfølgelig serverer frokostbuffet med kolde og lune retter samt dagens menu på buffet til aften.

Der tages forbehold for, at køkkenet kan være lukket nogle dage udenfor højsæsonen.