Vejret de næste 7 dage


20-05-2019

14° Celsius
19:00:00 - 00:00:00
Sol med enkelte skyer, 14°, 6.5 ms, NNØ




21-05-2019

12° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Sol med enkelte skyer, 12°, 3.3 ms, N
11° Celsius
06:00:00 - 12:00:00
Skyet, 11°, 3.8 ms, N
17° Celsius
12:00:00 - 18:00:00
Skyet, 17°, 4.3 ms, N
19° Celsius
18:00:00 - 00:00:00
Skyet, 19°, 1.5 ms, NNØ




22-05-2019

13° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Regn, 13°, 2.3 ms, VNV
11° Celsius
06:00:00 - 12:00:00
Regn, 11°, 3.8 ms, V
11° Celsius
12:00:00 - 18:00:00
Skyet, 11°, 4.9 ms, V
11° Celsius
18:00:00 - 00:00:00
Skyet, 11°, 6.0 ms, V




23-05-2019

10° Celsius
00:00:00 - 06:00:00
Sol med enkelte skyer, 10°, 5.7 ms, V
11° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Skyet, 11°, 6.6 ms, SV
15° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Regnbyger, 15°, 4.0 ms, SSV
12° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Skyet, 12°, 1.7 ms, ØSØ




24-05-2019

8° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Sol med enkelte skyer, 8°, 3.2 ms, ØSØ
10° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Regnbyger, 10°, 4.5 ms, SSØ
13° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Regnbyger, 13°, 3.5 ms, S
12° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Let skyet, 12°, 1.6 ms, NV




25-05-2019

8° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Regnbyger, 8°, 2.6 ms, SV
11° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Regn, 11°, 3.2 ms, V
12° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Regnbyger, 12°, 7.7 ms, VNV
10° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Sol med enkelte skyer, 10°, 8.9 ms, V




26-05-2019

8° Celsius
02:00:00 - 08:00:00
Skyet, 8°, 8.2 ms, V
9° Celsius
08:00:00 - 14:00:00
Skyet, 9°, 7.6 ms, V
12° Celsius
14:00:00 - 20:00:00
Sol med enkelte skyer, 12°, 3.2 ms, VSV
11° Celsius
20:00:00 - 02:00:00
Let skyet, 11°, 4.1 ms, V
Se hvilke aktiviteter vi har på programmet i denne uge! Se mere her...
14° Celsius
Sol med enkelte skyer, 14°, 6.5 ms, NNØ
Råvarerne bag
Maden

Gode sæsonråvarer fra spændende og entusiastiske producenter

Restaurant Slettestrands køkken er baseret på gode sæsonråvarer fra spændende og entusiastiske producenter. Vi vælger ud fra kvaliteten og smagen af råvaren, men også etikken spiller en stor rolle. Dyrevelfærd, samt ressourceforbrug og lokale råvarer er nøgleord, sammen med økologi og nærhed. Vi finder løbende nye spændende leverandører. Vi er stolte over at kunne præsentere vores faste samarbejdspartnere her.

Rokkedahl frilandskylling

Vi får frilandskyllinger fra Rokkedahl. Rokkedahls kyllinger er vokset op med adgang til det fri og hos Rokkedahl har de en brændende passion for dyrevelfærd, miljø og god smag. Det hele starter med at give de fritgående kyllinger adgang til mark og enge, hvor de kan gå som de vil. Sådan en lille detalje gør nemlig en verden til forskel for kvaliteten af den kylling, der serveres. Rokkedahls kyllinger kan alle spores tilbage til Rokkedahl Landbrug og er naturligvis ikke tilsat lage eller andre tilsætningsstoffer. Rokkedahls hjemmeside. 
Frilandsgrise fra Peter Rosenbeck

Vi får det meste af vores svinekød fra Peter, som har glade frilandsgrise ved Dronninglund. Det betyder svinekød fra dyr der har haft plads til at udfolde deres naturlige instinkter, hvilket kan mærkes på både kødkvalitet og samvittighed. Dyrene fodres med dansk, GMO-frit foder. Rosenbeck frilandskøds hjemmeside.
Himmerlandskød

1. klasses ungkvæg fra Himmerland. Opdrættet med respekt for dyrene. Kort transporttid til slagteriet og fuld fokus på at undgå stress, til gavn for dyrevelfærd og kødkvalitet. Professionelle slagtere garanterer de bedste udskæringer, samt den perfekte modning. Vi køber stort set alt vores kalve og oksekød fra Himmerlandskød. Himmerlandskøds hjemmeside.
Thise økologisk mejeri

Mælk fra danske økologer bliver til nogle af verdens bedste oste. Kompromisløs økologisk kvalitet med klassikere som Vesterhavsost og blå kornblomst er altid at finde på vores menuer. Vi bruger så mange oste som muligt fra Thise. Thise mejeris hjemmeside.
Friske fisk fra små kystbåde

Vi køber frisk fisk fra firmaet KYST og fra Thorupstrand. Det har vi valgt, fordi fisken fra de små kystbåde er kortere tid undervejs, og det kan smages. Derudover er den type fiskeri bæredygtigt, både på havet og i lokalsamfundene. KYSTs hjemmeside.
Grønt fra lokale marker

Vi får så mange grøntsager som muligt fra vores to gode, lokale samarbejdspartnere: Jan har verdens bedste og friskeste kartoftler, lige rundt om hjørnet. Pia, fra Naturbruget i Tranum, dyrker alverdens flotte, økologiske salater, kål, rodfrugter, krydderurter og meget mere. Naturbruget Tranums Facebookside.
Øko-æg fra Bøgebæk

På vores morgenbuffet og frokostbuffet finder du lækre æg med solgule blommer fra Bøgebæk økologi. Her går hønsene frit blandt masser af grønt og rodemateriale, og det giver ikke kun god dyrevelfærd, men også en fantastisk smag. Ved at lade hønseflokken leve i frugtplantagen, holdes den sund, mens hønsene går i tryghed og hygger sig med nedfaldsfrugt som æbler, pærer og blommer. Læs mere om Bøgebæk Økologi her.
AB Catering, vores faste samarbejdspartner

Vi anvender så mange økologiske kolonialvarer som muligt fra AB Catering. Vi bager udelukkende med økologisk hvedemel og vi bruger kun økologisk smør. AB caterings hjemmeside. 
Thy Økobær

Thy Økobær er et familielandbrug som drives af 5. generation på slægtsgården. Det startede ud med planteavl og i 80’erne til 90’erne med solbær, men det blev desværre nedlagt pga. faldende priser. I  2000 startede de igen op med at dyrke konventionelle solbær og kom op på 25 ha. Senere blev produktionen lagt om til økologi, og er lige nu på 31-32 ha som dyrkes 100% økologisk. Thy Økobær startede som en plan for alternativ landbrug, men er nu blevet forarbejdningsvirksomhed, hvor der nu dyrkes 11 forskellige sorter. Thy økobær er så småt begyndt at udvide arealerne, som ligger tæt op af Nationalpark Thy og 7 km i luftlinje fra Vesterhavet. Der dyrkes også forskellige alternative sorter -  fx hvide ribs, hvor mange af dem ved en "fejl" blev lyserøde, som er meget sjældne.
Naturen omkring os, smage der ikke kan kopieres

Vi låner med nænsom hånd fra naturen, der omgiver os. Vi bruger svampe, hyben, porse, blomster, frugter, bær og andre spændende ting fra den nordjyske natur.