Smukke rammer til din
fest

Selskaber og fester i skønne omgivelser

I Slettestrand kan du holde fest eller selskab i hyggelige rammer, med lækker mad efter årstiden og mulighed for overnatning til dig og dine gæster.

Uanset om du skal holde en lille fest eller et stort selskab, står vi klar med lokaler, menu, overnatning og, ikke mindst, en varm velkomst til dig og dine gæster.

Selskabslokaler til enhver arrangement


Vi har selskabslokaler, der passer til både store og små selskaber, og som alle er med udsigt over Vesterhavet eller Lien skrænten. Desuden er alle lokaler med fuld tilgængelighed samt nem adgang til handicapvenlige toiletfaciliteter.

Restaurant Slettestrand sammensætter fest og festmenu ud fra dine ønsker. Vi har hyggelige lokaler både til små og store selskaber og med udsigt over Vesterhavet eller Lien skrænten. Vi står klar med lækre festmenuer lavet fra bunden af sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter.

Fest og overnatning


Ønsker du mere tid til at snakke med dine gæster er det oplagt at forlænge festen med et weekendophold. Opholdet er inklusiv forplejning hele weekenden samt fri adgang til alle faciliteter, herunder vores skønne Havbadehus. Vi tilbyder desuden en række skønne oplevelser for grupper, hvor I kan komme ud og få et par sjove og mindeværdige timer sammen i den fantastiske natur, der omgiver Slettestrand - det kunne f.eks. være en guidet mountainbike- eller vandretur, ridning på islandske heste, naturterapi eller noget saunagus.

Selskabsmenuer til ethvert arrangement!


Der skal god mad på bordet, når familien og vennerne skal samles for at fejre ét af livets store begivenheder. Hos os kan du vælge mellem et lille men gennemtænkt udvalg af festmenuer. Retterne tilberedes fra bunden af, med sæsonens bedste lokale råvarer og med fokus på bæredygtighed, økologi, dyrevelfærd og naturens vilde råvarer, der giver maden en helt unik smag. Grøntsagerne er friske og i overensstemmelse med årstiden. Fisk og skaldyr er fra bæredygtige bestande fra vandene omkring os. Kødet er så vidt muligt fra fritgående dyr. Læs mere om vores madfilosofi og hvordan vi serverer mad med omtanke.

Menuerne er vejledende, og det endelige resultat sammensættes af køkkenet, ud fra sæsonens råvarer og dine ønsker. Vi tager selvfølgelig hensyn til specielle behov i form af allergier m.m.
Ved mindre selskaber anbefaler vi en menu serveret på tallerken. Er I flere, anbefaler vi en buffet.




Frokostbuffet som selskabsmenu

Min. 20 personer.


Marineret sild med løgringe og friskrørt karrysalat.
Hjemmerøget lokalt fanget fisk med vinaigrette og syltede tyttebær.
Lokalt fanget rugmelsstegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron.


Økologiske halve æg med rejer og hjemmerørt mayonnaise.
Grønne salater fra Tranum naturbrug, med dressing og hjemmelavede toppings.


Pålægsplanke med hjemmelavet tilbehør.
Tærte med årstidens grønt og hjemmesyltede rødbeder.


Årstidens suppe med friskbagt brød.
Hjemmelavede frikadeller af frilandsgris fra Rosenbeck. Hertil hjemmesyltet surt.
Tarteletter med høns i asparges.


Udvalg af lokale økologiske oste med hjemmebagt knækbrød og kompotter.
Hjemmebagt rugbrød og friskbagt brød med økologisk smør fra Thise Mejeri.


Hjemmebagt kage med bær og creme.
Isbar med hjemmelavet guf, vafler og toppings.


339,- /voksen
195,- /barn, 3-12 år


***



Selskabsmenu

Som udgangspunkt serveret på tallerken. Vælg én forret, én hovedret og én dessert.


Forretter
Sæsonens hjemmerøgede, lokaltfangede fisk med hjemmerørt citronmayo og toast melba af hjemmebagt brød.
Røget andebryst med honningskum, sprøde chips og salater.
Tapasanretning med 4 slags røgvarer/pølser fra lokale producenter. Hertil hjemmelavet pesto, oliven, syltede tyttebær og stegte saltede græskarkerner. (+20,- pr. couvert)
Årstidens suppe med bagt fisk og krydderurteolie.
“Rejecocktail” – håndpillede rejer med tomatdressing og sprød hjertesalat.


Hovedretter
Bagt Vesterhavsfisk med panko-/urtecrumble og safransauce
Frilands unghanebryst fra Rokkedahl med timianskysauce.
Langtidsstegt svineskank med porter og rodfrugter.
Helstegt oksemørbrad med svampe og portvinssauce. (+ 45,- /couvert)
Lammeculotte med urterasp og bagte tomater. (+ 45,- /couvert)
Rosastegt kalvetyksteg fra Himmerlandskvæg med portvinssauce.
Gammeldags økologisk flæskesteg med skysauce, hjemmesyltet surt, hjemmelavet rødkål og små kartofler.
Alle hovedretter serveres med lokalt dyrkede kartofler vendt i smør og persille samt sæsonens garniturer med grønt fra Tranum Naturbrug.


Desserter
Isbar med hjemmelavet guf, vafler og toppings.
“Gateau Marcel” – dobbelt chokoladekage med sorbet, friske bær og karamelcreme.
Citronfromage med marinerede citronfileter og knas.
Årstidens tærte med cremefraiche og myntecoulis.


Natmad
Frankfurtere fra Rosenbeck. Hertil hjemmelavet tilbehør og friskbagt hotdogbrød. (+75,- pr. couvert)
Årstidens suppe. (+75,- pr. couvert)
Pølse-/ostebræt med lokale specialiteter og spændende økologiske oste fra Thise Mejeri. Masser af lækkert hjemmelavet tilbehør. (+85,- pr. couvert)


369,- /voksen
195,- /barn, 3-12 år


***



Slettestrandbuffet

Suppe, steg og is på den gode måde!
Min. 20 personer.


Årstidens suppe med urteolie og croutons.
Hjemmerøget kulmule med peber og enebær.


Frilandskylling med svampe og løg.
Rosastegt kalvetyksteg fra himmerlandskvæg med årstidens garniture fra Naturbruget Tranum.
Lokalt dyrkede kartofler med smør og grønt.
Kraftig skysauce.
Grønne lækre salater med hjemmelavede toppings og dressinger.
Hjemmebagt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri.


Isbar med hjemmelavet guf, vafler og toppings.


365,-/voksen
195,- /barn, 3-12 år


***



Tapasanretning

Den lette og hyggelige frokost med lækre specialiteter.
Serveres på bordene på små rustikke planker.


Hjemmerøget fisk fra Vesterhavet med passende tilbehør.


Fire udvalgte røgvarer fra lokale producenter.
Hertil serveres der hjemmesyltede rødløg, saltede græskarkerner, hjemmelavet pesto, aioli, oliven og hjemmesyltede svampe.
To lækre, økologiske oste fra Thise Mejeri med hjemmebagt knækbrød, kompotter og friske bær.


Selvfølgelig masser af hjemmebagt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri.


275,- /voksen
165,- /barn, 3-12 år


***



Konfirmationsmenu

Velkomstdrink
Tilkøb: +29,- /couvert, vælg mellem:


Hvidvin med hyldeblomst.
Cava Brut.


Forretter
Serveres på tallerken, vælg mellem:


Hjemmerøget færøsk laks med grønne asparges, røgeost og ramsløgsolie.
Carpaccio af dansk okse fra Himmerlandskød med syltede svampe, spæde salater og vesterhavsost.
Kyllingeterrine af frilandskylling med citronmayo, grillede løg og sprødt kyllingeskind.


Serveres med hjemmebagt økologisk brød og smør fra Thise mejeri.


Hovedretter
Serveres på buffet, vælg to slags kød:


Rosastegt kalvetykstegsfilet, frilands fra Himmerlandskød.
Unghane, frilands fra Rokkedahl Kylling, stegt med citron og persille.
Sprødstegte stege af frilandsgris fra Rosenbeck.


Serveres med kraftig skysauce, årstidens friske garniturer fra Tranum Naturbrug, små ristede vildmosekartofler, flødekartofler, salater med hjemmelavede tilbehør og toppings.
Hjemmebagt brød og økologisk smør.


Dessert
Vælg mellem:


Isbar med hjemmelavet guf, vafler og toppings.
Hjemmebagt brownie med karamelskum, økologisk vaniljeis og bær. (Serveres på buffet)
Pocheret rabarber med hvid chokoladecreme, havrecrumble og marengs. (Serveres på tallerken)


Natmad
Tilkøb: +75,- /couvert. Vælg mellem:


Valgfri supper med tilbehør.
Pizza med salat og hvidløgsolie.
Frankfurtere fra Rosenbeck med hele molevitten og friskbagt brød.


Pris for 3 retter:
369,- /voksen

185,- /barn, 3-12 år







Godt at vide

Bordplan og det endelige antal kuverter sendes senest 10 dage før festen til Morten Steffensen på restaurant@slettestrand.dk.
Faktura fremsendes på mail i løbet af 2-3 hverdage efter arrangementets afholdelse.




Kontakt Restaurant Slettestrand

Kontakt os gerne for et tilbud på en fest helt efter dit ønske!