Fantastiske rammer for selskaber og fester

Hvis du skal holde familiefest, mødes med gamle venner eller bare ønsker en weekend med dem du holder af, kombineret med en hyggelig fest, så har vi de perfekte rammer!

Restaurant Slettestrand sammensætter fest og festmenu ud fra dine ønsker. Vi har hyggelige lokaler både til små og store selskaber og med udsigt over Vesterhavet eller Lien skrænten. Vi står klar med lækre festmenuer lavet fra bunden af sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter.

Fest og overnatning


Man når sjældent at få snakket med alle gæster på en enkelt aften, derfor er det oplagt at forlænge festen med en overnatning eller måske en hel weekend! Vi har rigtig gode priser på weekendophold og for et tillæg på kun 100,-/voksen og 50,-/barn kan I nyde dagens menu i eget lokale og gøre en fest ud af det! Ønsker I en helt særlig festmenu, kan I finde eksempler og priser på disse herunder. Vores selskabsmenuer kan selvfølgelig også kombineres med gode priser på overnatning!

Selskabsmenuer


Vi tilbyder et lille, men gennemtænkt menuudvalg. Maden er lavet fra bunden af gode råvarer, mange fra økologiske og lokale producenter. Grøntsagerne er friske og i overensstemmelse med årstiden. Fisk og skaldyr er fra bæredygtige bestande fra vandene omkring os. Kødet er så vidt muligt fra fritgående dyr. Menuerne er vejledende, det endelige resultat sammensættes af køkkenet, ud fra sæsonens råvarer og gæstens ønsker. Vi tror på, at mad lavet med respekt for naturen og miljøet, også giver jer en bedre oplevelse.




Frokostbuffet som selskabsmenu


Menuen sammensættes endeligt af køkkenet ud fra
ønsker og sæsonens råvarer.


Eksempelvis:
Marineret sild med løgringe og friskrørt karrysalat.
Hjemmerøget lokalt fanget fisk med vinaigrette og syltede tyttebær.
Lokalt fanget rugmelsstegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade og citron.


Økologiske halve æg med rejer og hjemmerørt mayonnaise.
Grønne salater fra Tranum naturbrug, med dressing og hjemmelavede toppings.


Pålægsplanke med hjemmelavet tilbehør.
Tærte med årstidens grønt og hjemmesyltede rødbeder.


Årstidens suppe med friskbagt brød.
Hjemmelavede frikadeller af frilandsgris fra Rosenbeck. Hertil hjemmesyltet surt.


Lækre oste med hjemmebagt knækbrød og kompotter.
Hjemmebagt rugbrød og friskbagt brød med økologisk smør fra Thise Mejeri.
Hjemmebagt kage med bær og creme.


249 kr. / voksen
145 kr. / barn 3-12 år
(v. min. 20 voksne)


Inkl. Isbar med hjemmelavet guf og vafler:
299 kr. / voksen
185 kr. / barn 3-12 år



Slettestrandbuffet


Suppe, steg og is på den gode måde!


 Græskarsuppe med hvidløgscroutons.
H
jemmerøget kulmule med peber og enebær.


Unghane fra Gråsten Fjerkræ, med skovsvampe.
Ragout af kalvetykkam og kastanjer med porter og porse.
Bagte jordskokker og æbler med frisk timian.
Kartofler fra Hjortdal.


Salater med hjemmelavet tilbehør.
Hjemmebagt brød og økologisk smør.


Isbar med guf, vafler og chokoladesauce. 


DKK 305,-/couvert
Halv pris for børn 3-12 år



Selskabsmenu


Som udgangspunkt serveret på tallerken. Vælg én forret, én hovedret og én dessert.


Forretter
Sæsonens hjemmerøgede, lokaltfangede fisk med Hjemmerørt hummermayonnaise og toast melba af hjemmebagt brød.
Let rosastegt fasanbryst fra Rævhede Naturprodukter med peberrodsskum og skovbærcoulis.
Tapasanretning med 4 slags røgvarer/pølser fra lokale producenter. Hertil hjemmelavet pesto, oliven, syltede tyttebær og stegte saltede græskarkerner. + 20,- pr. couvert..
Årstidens suppe med bagt fisk og krydderurteolie.
Citronmarineret rejesalat med havtorncoulis og sprøde jordskokkechips.


Hovedretter
Bagt Vesterhavsfisk med panko-/urtecrumble og kørvelsauce.
Frilands unghanebryst fra Rokkedahl med timian skysauce.
Honningglaseret svineskanke fra Rosenbeck med porterglace .
Langtidsstegt kalvetyksteg, frilands, fra Himmerlandskvæg med portvinssauce.
Gammeldags økologisk flæskesteg med skysauce, hjemmesyltet surt, hjemmelavet rødkål og honningglaserede små kartofler.
Alle hovedretter serveres med lokalt dyrkede kartofler vendt i smør og persille samt sæsonens garniturer med grønt fra Tranum Naturbrug.


Desserter
Isbar med hjemmelavet guf, vafler og toppings.
Gateau Marcel. Dobbelt chokoladekage med sorbet, friske bær og karamelcreme.
Citronfromage med marinerede citronfileter, crumble og frysetørret havtorn.
Årstidens tærte med cremefraiche og myntecoulis.


Natmad
Frankfurtere fra Rosenbeck. Hertil hjemmelavet tilbehør og friskbagt hotdogbrød.
+75,- pr. couvert.
Årstidens suppe. +75,- pr. couvert.
Pølse-/ostebræt med lokale specialiteter og spændende økologiske oste fra Thise Mejeri. Masser af lækkert hjemmelavet tilbehør. +85,- pr. couvert.


345,- / voksen
195,- / barn 3-12 år



Tapasanretning


Den lette og hyggelige frokost med lækre specialiteter. Serveres på bordene på små rustikke planker.


Hjemmerøget fisk fra Vesterhavet med passende tilbehør.


Fire udvalgte røgvarer fra lokale producenter Hertil serveres der hjemmesyltede rødløg, saltede græskarkerner, hjemmelavet pesto, aioli, oliven og hjemmesyltede svampe.


To lækre, økologiske oste fra Thise Mejeri med hjemmebagt knækbrød, kompotter og friske bær.


Selvfølgelig masser af hjemmebagt brød og økologisk smør fra Thise Mejeri.


249,- / voksen
145,- / barn 3-12 år



Brunch menu


Minimum 20 personer. Serveres i eget lokale.


Økologiske Hjemmebagte rundstykker og hjemmebagt rugbrød samt økologisk smør.


Økologiske røræg med frilandsbacon og små brunchpølser med bagte tomater.


To slags lækkert pålæg med tilbehør samt lun leverpostej med svampe.


Osteplanke med forskellige lækre oste.


Hjemmelavede marmelader og nutella.


Græsk yoghurt med hjemmesyltet frugt & hjemmelavet mysli.


Små pandekager med ahornsirup.


Frugtfad og kage.


Økologisk kaffe, the, juice og isvand.


205,-/voksen
105,-/barn



Godt at vide


Bordplan og det endelige antal kuverter sendes til Morten på: restaurant@slettestrand.dk senest 10 dage før festen.
Faktura fremsendes på mail i løbet af 2-3 hverdage efter arrangementets afholdelse.

Kontakt Restaurant Slettestrand

Kontakt os gerne for et tilbud på en fest helt efter dit ønske!