Sjove og oplevelsesrige
Skoleophold

Skoleophold med vilde oplevelser i naturen!

I Slettestrand er der rige muligheder for et uforglemmeligt skoleophold eller en rigtig fed studietur! Her kan du kombinere sjove og lærerige aktiviteter i naturen med overnatning lige ved Vesterhavet og lækker, hjemmelavet mad. Kom én dag eller flere, og få en oplevelse for livet!

Når du kommer på lejrskole eller studietur til Slettestrand har du mulighed for at sammensætte en tur, der passer til lige netop jeres ønsker og behov. Vi står klar til at rådgive dig omkring alt fra aktiviteter, forplejning, transport og meget mere, så I kan få nogle fantastiske oplevelser i den vilde natur ved Vesterhavet.

Sjove og lærerige aktiviteter i naturen


Her i Slettestrand elsker vi at være aktiv i naturen året rundt. Vi står derfor klar med masser af spændende aktiviteter, der alle har Jammerbugtens smukke og vilde natur som omdrejningspunkt. Det kan, for eksempel, være et mountainbike kursus eller en guidet mountainbike tur med vores uddannede instruktører, ridning, SUP, surf, yoga, madlavning i det frie og meget mere...

Når dagen er omme kan ømme muskler afspændes i vores dejlige varmtvandsbassin eller overskydende energi brændes af i træningsrummet. Ved bålpladsen i aktivitetsgården kan I samles omkring bålet for at fortælle røverhistorier og genopleve dagens mange oplevelser og indtryk.

Find inspiration til aktiviteter og oplevelser i forbindelse med skoleophold.

God hjemmelavet mad


Restaurant Slettestrand sørger for lækker hjemmelavet forplejning under hele turen. Vi tilbyder både sunde og energigivende måltider på buffet i restauranten og frokost madpakker, der er lige til at tage med på tur.

Der er også mulighed for at gøre madlavning til et fælles aktivitet i form af naturgastronomi. Vi tager jer med på sanketur i naturen, hvor vi skal sanke sæsonens vilde råvarer. Herefter samles vi i Madsmedjens rustikke omgivelser, hvor der skal hygges og snakkes mens vi i fællesskab tilbereder et spændende måltid i de brændefyrede ovne og ved bålpladserne.

Overnatning


Overnatning foregår i vores ferielejligheder, hvoraf de fleste er med 4-6 sovepladser fordelt på 2-3 soverum. Desuden har alle lejligheder egen badeværelse, køkken, spise-/opholdsstue og privat terrasse eller balkon. Linnedpakke, el-forbrug og slut-rengøring er inkluderet i opholdet - ligesom vi giver gratis livserfaring i, hvordan man selv kan redde sin senge, vaske op, sætte tinge på plads efter brug og tømme skraldespanden!

Priser på Skoleophold i Slettestrand


Når du kommer på lejrskoleophold i Slettestrand tager vi udgangspunkt i den nedenstående opholdspakke:

  • 3-4 overnatninger i feriebolig inkl. linnedpakke, el-forbrug og slut-rengøring.

  • Helpension fra aftensmad på ankomstdagen til og med morgenbuffet på afrejsedagen.

  • Fri adgang til vores faciliteter, herunder varmtvandsbassin, træningsrum og aktivitetsgård


Derudover kan pakken krydres med lige netop de aktiviteter og oplevelser, der passer til  jeres ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud på dit næste skoleophold ved at sende os en forespørgsel med dine ønsker til overnatning og aktiviteter via den nedenstående formular. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestand.dk.

Skoleophold tilbydes som udgangspunkt i hverdagene og ved fuldudnyttelse af sengepladserne i ferielejlighederne. Ønskes der enkeltværelser til eleverne eller overnatning fredag eller lørdag, må der påregnes et tillæg. Lejrskoleophold tilbydes ikke i skoleferier. 

Fra dage med fest og fuldfart til dage med ro og fordybelse. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Slettestrand... i Storm & Stilhed!

Forespørgsel på Skoleophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter