Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året arrangerer vi forskellige events, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan fx. komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Vi arrangerer også et hav af MTB events! Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside!

Afsluttet - yoga og mindfulness weekend d. 28. februar til 1. marts 2020.
Til februar/marts slår vi dørene op for endnu en af vores populære yoga og mindfulness weekender. Vi har allieret os med nogle helt fantastiske undervisere og instruktører og der er lagt op til en weekend med masser af fordybelse, selvindsigt, ro, hygge og god mad!

Sanketur med efterfølgende aftensmad d. 23. april 2020 kl. 16.00-20.00.
Kom med kok og naturnørd, Kresten Kronborg, eller en af hans dygtige mednørder, ud og smage på naturen ved Jammerbugten.

Udsolgt - Sanketur med efterfølgende aftensmad d. 28. maj 2020 kl. 16.00-20.00.
Kom med kok og naturnørd, Kresten Kronborg, eller en af hans dygtige mednørder, ud og smage på naturen ved Jammerbugten.

Yoga og mindfulness weekend d. 20. - 22. november 2020.
I november slår vi dørene op for endnu en af vores populære yoga og mindfulness weekender. Vi har allieret os med nogle helt fantastiske undervisere og instruktører og der er lagt op til en weekend med masser af fordybelse, selvindsigt, ro, hygge og god mad!
Se vores MTB events!

Vi arrangerer også et hav af MTB events i løbet af året.