Events med naturen som udgangspunkt

I løbet af året arrangerer vi forskellige events, som alle har det til fælles, at vi bruger naturen som omdrejningspunkt. Du kan fx. komme til yoga og mindfulness weekend, på urteture eller stifte bekendskab med naturgastronomi i Madsmedjen.

Vi arrangerer også et hav af MTB events! Dem kan du finde på vores MTB hjemmeside!

Sanketur og madlavning over åbent ild, onsdag d. 14. oktober 2020, kl. 15-20.
Arrangementet er afholdt! På denne tur skal vi gennem den smukke ådal i Svinkløv Klitplantage og lære alt om efterårets spiselige planter og svampe. Vi fylder kurvene og ender tilbage i Madsmedjen ved de brændefyrede ovne, hvor vi sammen skal tilberede en lækker vild middag.

Vandretur i Svinkløv klitplantage med svampesamling og bålfrokost, torsdag d. 15. oktober 2020, kl. 10-15.
Arrangementet er afholdt! Vi skal sammen vandre fra Slettestrand og ca. 5 km gennem den smukke klitplantage, som er udlagt til urørt skov. Vi skal undervejs sanke og lære om de vilde planter og svampe. Vi ender ved bålpladsen, hvor vi skal lave frokost af de sankede urter og svampe. Hjemturen er på egen hånd.

Vin og vildtaften, lørdag d. 14. november 2020, kl. 18-21.45
Restaurant Slettestrand og Vinslottet byder velkommen til en hyggelig aften, hvor vildt og vin går op i en højere enhed! Vores dygtige kokkeelever udarbejder en lækker 4-retters vildt gourmetoplevelse, der serveres med tilhørende vine præsenteret af David fra Vinslottet.

Yoga og mindfulness weekend, d. 20. - 22. november 2020.
I november slår vi dørene op for endnu en af vores populære yoga og mindfulness weekender. Vi har allieret os med nogle helt fantastiske undervisere og instruktører og der er lagt op til en weekend med masser af fordybelse, selvindsigt, ro, hygge og god mad!

Italiensk vinaften, lørdag d. 28. november 2020, kl. 18-21.45
Restaurant Slettestrand og Vinslottet står for dette arrangement, der kombinerer en lækker gourmetoplevelse med klassiske Italienske økologiske vine. Vores super dygtige kokkeelever træder frem med en udsøgt 4-retters menu, og David fra Vinslottet præsenterer vinene.

Portsvinaften, lørdag d. 5. december 2020, kl. 18-21.45
Den sidste i vores lille serie af vinaftener byder på en udsøgt gourmetoplevelse parret med topvine fra Douro dalen. Restaurant Slettestrand og vores dygtige kokkeelever står for en super lækker 4-retters gourmetmenu, mens David fra Vinslottet præsenterer tilhørende portvine og fortælle om sine oplevelser samt vise billeder fra portvinsproduktionen.
Se vores MTB events!

Vi arrangerer også et hav af MTB events i løbet af året.