Fantastiske sommerminder
i Slettestrand

Aktiv sommerferie i Nordjylland

Hvis du spørger os, er sommerferien i Slettestrand noget helt særligt! Her er liv og glade dage med masser af mennesker, dog stadig med tid til ro og fordybelse i den smukke natur. Vi står selvfølgelig klar med et hav af spændende sommeraktiviteter, hvor alle kan være med. Det gælder uanset om du er til MTB i den fantastiske Svinkløv Plantage, yoga ved Vesterhavet eller hygge omkring bålet.

Udlejning af ferieboliger i sommerferien


Ønsker du at holde din sommerferie i Nordjylland, tilbyder vi udlejning af feriebolig i smukke naturrige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er mulighed for ankomst og afrejse alle dage, og du bestemmer selv, om du vil blive én nat eller flere.

Som boende gæst hos os får du fri adgang til alle vores faciliteter under ferien, herunder MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores nye aktivitetsgård. Dertil tilbyder vi en række spændende sommeraktiviteter, som du kan læse mere om nedenunder.

Med vores store udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger, kan du være sikker på at finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Dertil er mange af vores ferieboliger yderst handicapvenlige, så alle kan få glæde af at holde sommerferie ved Vesterhavet.

Læs mere om vores ferieboliger og se priserne her.

Sommerferieaktiviteter for hele familien


Vi tilbyder masser af hyggelige og nære aktiviteter i sommerferien, med noget for alle, der kan lide at være aktive i naturen. Vi har bl.a. kurser i MTB-teknik, guidede ture, yoga, børneaktiviteter og bålhygge. Vi skal selvfølgelig ud i naturen og samle spiselige urter, og der vil være hyggelige aktiviteter i Madsmedjen med madlavning over bål. Som altid, bager vi pandekager og hygger i gården hver tirsdag aften - ligesom du kan komme på hestevognstur med kaffe og kage*. Kommer du på sommerferie med familien, vil der også være sjove aktiviteter til vores mindste gæster, f.eks. bålhygge med snobrød og pandekager, snitteværksted, kreativt værksted, MTB for børn, trækture på rolige heste m.m.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan vi med stor glæde fortælle, at der nu er åbent igen i vores skønne varmtvandsbassin! Dog er der kommet nogle nye forholdsregler, som vi alle sammen skal tage hensyn til, i forbindelse med et besøg i Havbadehuset - læs mere her. Der er desværre fortsat lukket i saunaen og træningsrummet pga. covid-19.

* Hestevognstur skal som udgangspunkt forudbestilles - ring gerne og forhør jer om muligheden på det tidspunkt I kommer!

Sommer aktivitetsprogram


Du kan se tidspunkter, priser m.m. på alle sommeraktiviteter i vores aktivitetsprogram!

Vi gør opmærksom på, at nogle aktiviteter kræver tilmelding - det sker enten ved at kigge forbi receptionen eller ved at kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Gratis børneaktiviteter i hele uge 27


I uge 27 har vi valgt at lave gratis børneaktiviteter! Det har vi, da vi har erfaring med at mange forældre endnu ikke har mulighed for at holde ferie. Så vi vil gerne give jer muligheden for at rykke hjemmekontoret til Slettestrand og lade ungerne hygge sig på legepladsen og deltage i børneaktiviteter - helt gratis! I kan måske endda bestille hel- eller halvpension, så du heller ikke behøver bruge tid på maden. Det kan også være i er så heldige, at i har nogle bedsteforældre som kan tage med eller måske endda selv tage afsted med børnebørnene og få en hyggelig uge eller nogle hyggelige dage sammen. Vi skal i hvert fald nok gøre vores for at børnene er godt underholdt!

Lækker mad af sommerens bedste råvarer


I Restaurant Slettestrand kan du glæde dig til lækker hjemmelavet mad baseret på gode sæsonråvarer fra lokale producenter. Her står vi hver dag klar med morgenmad, frokost og aftensmad, samt kaffe og kage hele dagen. Måltiderne kan købes enkeltvis i løbet af ferien, eller du kan forudbestille halv- eller helpension allerede nu til gode priser.

Sommertilbud på udlejning af ferieboliger inkl. forplejning


Spar 10% på ferieboligen i sommerferien samt få gratis el og linned ved forudbestilling af halv- eller helpension!

Tilbuddet gælder ved 4-6 overnatninger samt forudbestilling af halv- eller helpension inden ankomst. Ved ugeophold har vi en særlig favorrabel pris som gælder ved 7 overnatninger eller mere. 

Priseksempel på en hel uge i sommerferien inkl. forplejning:

Overnatning i feriebolig med to soverum og halvpension (morgenmad og aftensmad), el-forbrug og linned for to voksne og to børn* i sommerferien: 11.246,-

* Børnepriser gælder for børn 3-12 år. Børn 0-2 år er gratis.

Ønsker du overnatning på 1-3 nætter med fuld forplejning og er du fleksibel i forhold til ankomstdag, anbefaler vi vores super gode pris på ”Weekendophold”.

Ferieudlejning med egen forplejning


Ønsker du selv at stå for maden under ferien, har alle vores ferieboliger eget, veludstyret køkken samt spiseplads. Boende gæster er velkomne til at tage lidt af de krydderurter, der dyrkes i vores nye aktivitetsgård, hvor der også er mulighed for at grille eller lave mad over bål.

Det perfekte udgangspunkt for en oplevelsesrig sommerferie


Nordjylland er uden tvivl én af de mest populære feriesteder i Danmark. Området byder på alt fra strand og smuk natur til kunst, lækker mad, shopping og spændende attraktioner. Med Slettestrand som din base, kan du nemt gå på opdagelse og opleve alt, som Nordjylland har at byde på mens du bor midt i de naturskønne omgivelser mellem hav og skov.

Glæd dig til en skøn sommerferie i Nordjylland


Er du klar til at booke din sommerferie i Slettestrand? Så kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044, skriv til mail@slettestrand.dk eller send os en forespørgsel.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen hos Feriecenter Slettestrand.

Send os en forespørgsel på ophold i sommerferien!

Forespørgsel på ophold

1 Adresse
2 Ophold
3 Aktiviteter