Sommerferie i
Slettestrand

Fantastiske sommerminder i Slettestrand

Hold sommerferie i Slettestrand i Nordjylland kun 200 meter fra Vesterhavet!
Hvis I spørger os er sommeren i Slettestrand noget helt særligt! Her er liv og glade dage, masser af mennesker, men stadig tid til ro og fordybelse, hvad enten man er til en tur på MTB i den fantastiske Svinkløv Plantage, yoga ved Vesterhavet eller hygge omkring bålet.

Aktiviteter for hele familien


Vi tilbyder masser af hyggelige og nære aktiviteter for hele familien, når i kommer på sommerferie i Slettestrand! Vi har bl.a. kurser i MTB-teknik, guidede ture, yoga og bålhygge. Og så skal vi selvfølgelig også ud i naturen og samle spiselige urter og hygge omkring bålet. Der vil også være aktiviteter i Madsmedjen med hygge og vilde urter. Som altid, bager vi pandekager og hygger i gården hver tirsdag aften - ligesom du kan komme på hestevognstur* og trækture på rolige heste.

Derudover har I som boende gæster hos os, selvfølgelig fri adgang til alle vores faciliteter som træningsrum, MTB teknikbane, stor udendørs legeplads og vores store, lækre varmtvandsbassin!

Vi har forskellige andre aktiviteter i støbeskeen, så hold øje med vores aktivitetsprogram, som snart vil være at finde her på siden med alle sommerens aktiviteter!

Som boende gæst kan du tilkøbe en aktivitetspakke til kun 150,-/voksen og 75,-/barn pr. dag - så kan du frit deltage i alle aktiviteter! (SUP kursus og hestevogn kommer dog udover pakken da det blot er aktiviteter, som vi formidler)

*Hestevognstur skal som udgangspunkt forudbestilles - ring gerne og forhør jer om muligheden på det tidspunkt I kommer!

Lækker mad - som altid!


Restaurant Slettestrand står selvfølgelig klar med lækre menuer hver dag! Morgenbuffet med friskbagte boller og andre lækkerier, forkostbuffet med fisk, lune retter og masser af hjemmelavede og lokale lækkerier og så selvfølgelig dagens menu serveret på buffet hver aften.

Husk at I kan forudbestille halv- eller helpension til gode priser allerede nu!

Overnatning i ferieboliger kun 200 meter fra Vesterhavet


Sommeren er allerede godt booket op og vi kan ikke love at I kan få plads i alle perioder af sommerferien. Men hvis ikke I allerede har bestilt, så giv os et ring og vi kigger på, hvornår vi kan finde plads til jer.

Du kan finde mere info om vores pakkeophold her og ferieboliger her.

Kontakt os gerne på telefon: +45 9821 7044 og forhør dig om ledige perioder i sommerferien!