Værd at vide
Slettestrand

Værd at vide

Herunder kan du finde al den information du har brug for, inden du kommer på ophold hos os. Samt brugbare informationer under dit ophold.

Generelle betingelser • Priser på ferielejligheder og feriehuse er eksklusiv sengelinned og eksklusiv el-forbrug, som afregnes ved afrejse. El-priserne justeres løbende efter de aktuelle markedspriser. Den nuværende pris er: DKK 5,00 pr. kwh.

 • Weekendophold, kursusophold, aktiv ferie, ferie med sikkerhedsnet og rekreationsophold er altid inkl. linnedpakke og el-forbrug.

 • Linnedpakke, bestående af sengelinned, lille håndklæde og badehåndklæde, kan forudbestilles eller lejes på stedet til DKK 85 pr. pakke.

 • Ankomst fra kl. 15.00, afrejse senest kl. 11.00, såfremt andet ikke er aftalt.

 • Såfremt man kommer senere end kl. 18.00, bedes dette meddelt feriecentret, da enheden ellers vil blive lejet ud til anden side.

 • Slut-rengøring foretages af Feriecentret, men indeholder ikke opvask og oprydning, hvilket gæster selv skal foretage.

 • I ferielejligheden/feriehuset forefindes ved ankomsten: 1 køkkenrulle, 2 ruller toiletpapir, 1 karklud, et viskestykke samt 1 gulvklud. Tabs til opvaskemaskine, opvaskemiddel etc. skal gæsten selv medbringe.

 • Hunde er velkomne i de fleste af vores ferielejligheder og feriehuse, dog ikke op i møblerne og sengene, tak! Gebyret for hund er DKK 250 for ekstra rengøring. Der opkræves yderligere DKK 495 i rengøringsgebyr såfremt der har været husdyr i møblerne og sengerne. Vi har få allergivenlige lejligheder, hvor husdyr ikke er tilladt.

 • Vi har weekendsenge, højstole og mange hjælpemidler. Alt udlånes uden beregning. Kontakt os for jeres behov.

 • Alle ferielejligheder og feriehuse er røgfri. Ved rygning i enhederne pålægges der et gebyr for ekstra rengøring på DKK 1.500,-/enhed. Der er mulighed for at ryge i “Fredspiben" vores lille pavillon som du finder i gården.

 • Betaling: med mindre andet aftales, fremsendes faktura på det fulde beløb, til betaling forud for opholdet.


Afbestillingsbetingelser • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.


Afbestilling af aktiviteter

Tilmelding til aktiviteter er bindende - ved afbestilling gælder følgende:

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før starttid betales 50% af prisen.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før starttid betales det fulde beløb.


OBS: i forbindelse med coronakrisen har vi andre, midlertidige afbestillingsbetingelser - se mere her!

Internet


Som gæst hos os, kan du gratis benytte dig af trådløst internet.

Netværk: Slettestrand
Kode: slet2016

Indkøbsmuligheder


Herunder nævnes de nærmeste steder for indkøb af dagligvarer. På Feriecenter Slettestrand tilbyder vi et mindre udvalg. Er du ikke i egen bil, er vi gerne behjælpelige med afhentning af dagligvarer. Kontakt os og hør nærmere.

 • 1,9 km til Hjortdal Købmand. Se mere om Hjortdal Købmand på deres Facebook side samt hjemmeside. Åben kl. 8-19 (kl. 20 i sommerferien).

 • 8,4 km til Dagli`Brugsen i Tranum, Tranhøj 4, 9460 Brovst

 • 10 km til Fjerritslev: SuperBrugsen, Netto, Aldi, Eurospar m.fl.


Find vej


I egen bil/bus

Feriecenter Slettestrand er beliggende på Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev. Kommer I sydfra af motorvejen, anbefaler vi jer at tage afkørsel  33 ved Haverslev og kører over Aars, Aggersund og Fjerritslev. På Krak kan du finde en ruteplan.

Med offentlig transport

Hvis du skal med offentlig transport, kan du tage toget til Aalborg, herfra bussen med rute 70 eller 970X, som du kan se plan for her. Fra Fjerritslev går der skolebus med rute 560. Skal du bestille en taxi, kan vi anbefale Vagn fra Byens Taxi og Minibus, som kan træffes på telefon +45 98 21 23 27. Vagn har også gode liftbusser.
Med Flixbus kan man komme til Fjerritslev fra forskellige byer rundt omkring i landet. Se mere her.

På cykel

Hvis du er blandt de rigtig friske og lander med færgen i Hirtshals, tilbyder vi et godt GPS spor, som går fra Hirtshals til Slettestrand. Kontakt Esben for nærmere information: telefon +45 30 74 0778 eller ehk@slettestrand.dk

Samkørsel

Du kan melde dig ind i vores facebookgruppe og skrive her, hvis du mangler et lift eller har ekstra pladser i bilen. Det er både hyggeligt og godt for miljøet at køre sammen.

Opladning af el-bil


På Feriecenter Slettestrand har du naturligvis mulighed for at få ladet din elbil.

På selve feriecentret er der opsat to ladestandere fra Clever på parkeringspladsen ved Havbadehuset. Her skal du bruge et Type2 stik AC 11-22kW til din bil og du skal selv have kabel med! Ved Clevers ladestandere afregner du din opladning direkte med Clever. Hvis du har abonnementsordning kan du benytte den som du plejer med Clever Go ladebrik eller Clever app.

Hvis du ikke har abonnementsordning ved Clever kan du stadig lade med de fleste andre abonnementer ved at swipe din brik eller app. Der kommer et tillæg på din regning ud over den faste aftale du har. Prisen kan du se hvis du lader med app. Hubject aftalen dækker alle danske bilimportører, e-on, ionity og mange flere. Hubject samarbejdsaftalen gælder i hele EU.

Hvis du ikke kan starte ladningen med din aftale, så skal du installere Clevers app, tilknytte betalingskort og starte ladningen med app’en.

På Den Gamle Smedje/MTB campen er der et udvendigt 16A kraftstik. Du skal selv have kabel med! Her afregner du din opladning i receptionen til 3,50 dkk/kWh.

Vi gør opmærksom på at vores elinstallationer ikke er godkendt til mormorladere, og der må derfor udelukkende lades på de officielle standere fra Clever.

Glemte sager


Henvendelser vedrørende glemte sager sendes til receptionen på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk med en detaljeret beskrivelse af genstanden og hvor på feriecenter, den forventes at findes. Finder vi genstanden, sender vi den gerne retur med pakkeposten. Bestil selv din pakkelabel hos Postnord, GLS eller DAO, og mail den til os på mail@slettestrand.dk, så sørger vi for at pakke den ind og aflevere den til forsendelse.

Glemte sager opbevares i 30 dage, hvorefter de afleveres til hittegodskontoret. Vi har desværre ikke mulighed for at opbevare glemte sager i længere perioder.

Følgende procedure ved behandling af glemte sager:

- Gæst fremsender selv pakkelabel på mail, hvorved vi pakker og sender det glemte for 50,- i administration.
- Vi opretter pakkelabel, pakker og sender det glemte med GLS eller Dao. Pris for dette er 150,- inkl. pakkelabel og administration.

Vi bruger meget tid på at finde og returnere glemte sager - tid, der ellers kunne bruges til at betjene vores gæster og sørger for, at alle får en god oplevelse under ferien. Vi opfordre derfor alle gæster til at foretage en grundig tjek af ferieboligen inden afrejse - også i skufferne/skaberne, under møblerne og i stikkontakterne!

Rygepolitik


Det er ikke tilladt at ryge i vores ferieboliger. Vi opfordrer til, at man ryger på terrassen ved sin egen feriebolig eller ved den lille, runde pavillon i gården kaldet "Rygerhytten". Vi opfordrer til, at man ikke ryger på terrassen ved vores restaurant. Som ansat på Feriecenter Slettestrand er det ikke tilladt at ryge på vores arealer.

Diverse vejledninger


På vores Youtube kanal vil vi løbende lægge vejledninger op, som du kan få brug for under dit ophold. Lige nu kan du finde:

Vi er jo kun mennesker


Der tages derfor forbehold for tastefejl mm. i både vores trykte og digitale materiale.

Vinternedlukning


Vi gøre opmærksom på, at vi tillader os at holde lukket i en periode henover vinteren, hvor vi bruger tiden til at lade op og være sammen med familien. I denne periode vil der være begrænset adgang til Havbadehuset og træningsrummet samt begrænset bemanding i receptionen, efter behov. Der er fortsat mulighed for udlejning af vores ferielejligheder og -huse, som alle er med fuldtudstyret køkken.

Se de aktuelle datoer for vinternedlukning på vores bookingside.