Værd at vide
Slettestrand

Værd at vide

Herunder kan du finde al den information du har brug for, inden du kommer på ophold hos os. Samt brugbare informationer under dit ophold.

Generelle betingelser


Din feriebolig

 • Priser på ferielejligheder og feriehuse er eksklusiv sengelinned og eksklusiv el-forbrug.

  • El-forbrug afregnes ved afrejse. El-priserne justeres løbende efter de aktuelle markedspriser. Den nuværende pris er: DKK 3,50 pr. kwh.

  • Linnedpakke, bestående af sengelinned, lille håndklæde og badehåndklæde, kan forudbestilles eller lejes på stedet til DKK 90 pr. pakke. • Pakkeophold (weekendophold, kursusophold, aktiv ferie, ferie med sikkerhedsnet, rekreationsophold osv.) er altid inkl. linnedpakke og el-forbrug.

 • I ferielejligheden/feriehuset forefindes ved ankomsten: 1 køkkenrulle, 2 ruller toiletpapir, 1 karklud, et viskestykke samt 1 gulvklud. Tabs til opvaskemaskine, opvaskemiddel etc. skal gæsten selv medbringe eller købe i receptionen, hvor der også kan købes ekstra toiletrulle m.m.

 • Alle ferielejligheder og feriehuse er røgfri. Ved rygning i enhederne pålægges der et gebyr for ekstra rengøring på DKK 1.500,-/enhed. Der er mulighed for at ryge i “Fredspiben" vores lille pavillon som du finder i gården.

 • Vi har weekendsenge, højstole og mange hjælpemidler. Alt udlånes uden beregning. Kontakt os for jeres behov.

 • Slut-rengøring foretages af Feriecentret, men indeholder ikke opvask og oprydning, hvilket gæster selv skal foretage.


Husdyr

 • Hunde og husdyr er velkomne på vores sted, dog ikke i ferieboligernes møbler og senge samt i restaurantens buffet-områder.

  • Gebyret pr. hund eller husdyr i ferieboligen er DKK 250 for ekstra rengøring.

  • Der opkræves yderligere gebyrer for rengøring og udskiftning af inventar, som ikke kan rengøres forsvarligt, såfremt der har været husdyr i møbler og/eller senge. • Vi har få, allergivenlige lejligheder, hvor husdyr ikke er tilladt. Det er derfor vigtigt, at du informerer os ved booking, hvis du medbringer husdyr på ferien.


Ankomst og afrejse

 • Tjek-ind er fra kl. 15.00, hvor din feriebolig vil stå klargjort.

 • Afrejse fra ferieboligen senest kl. 11.00, hvor nøglen skal afleveres i receptionen og evt. udestående beløb afregnes.

 • Du er velkommen til at komme før og blive længere, da feriecenterets faciliteter står til rådighed hele dagen på både ankomst- og afrejsedagen.

 • Såfremt man kommer senere end kl. 18.00, bedes dette meddelt feriecentret, da enheden ellers vil blive lejet ud til anden side.


Betaling

 • Medmindre andet aftales, fremsendes faktura på det fulde beløb (100 %), til betaling forud for opholdet.


Afbestillingsbetingelser • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.


Afbestilling af aktiviteter

Tilmelding til aktiviteter er bindende - ved afbestilling gælder følgende:

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før starttid betales 50% af prisen.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før starttid betales det fulde beløb.


Under dit ophold


Internet

Som gæst hos os, kan du gratis benytte dig af trådløst internet.

Netværk: Slettestrand
Kode: slet2016
Indkøbsmuligheder

På Feriecenter Slettestrand har vi et mindre udvalg af snacks, slik, drikkevarer, is mm. i receptionen, ligesom der er mulighed for bestilling af morgenbrød fra restauranten. Herunder nævnes de nærmeste steder for indkøb af dagligvarer.

 • 1,9 km fra Slettestrand: Hjortdal Købmand, Hjortdalvej 142, 9690 Fjerritslev. Åben dagligt fra kl. 8-19 (kl. 20 i sommerferien).

 • 8,4 km fra Slettestrand: Dagli`Brugsen i Tranum, Tranhøj 4, 9460 Brovst.

 • 10 km fra Slettestrand: Fjerritslev byder på et godt udvalg af supermarkeder, herunder SuperBrugsen, Netto, Aldi, Eurospar m.fl. samt en række spændende specielle butikker.


Find vej

I egen bil/bus

Feriecenter Slettestrand er beliggende på Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev. Kommer I sydfra af motorvejen, anbefaler vi jer at tage afkørsel  33 ved Haverslev og kører over Aars, Aggersund og Fjerritslev. På Krak kan du finde en ruteplan.

Med offentlig transport

Hvis du skal med offentlig transport, kan du tage toget til Aalborg, herfra bussen med rute 70 eller 970X, som du kan se plan for her. Fra Fjerritslev går der skolebus med rute 560. Skal du bestille en taxi, kan vi anbefale Vagn fra Byens Taxi og Minibus, som kan træffes på telefon +45 98 21 23 27. Vagn har også gode liftbusser.
Med Flixbus kan man komme til Fjerritslev fra forskellige byer rundt omkring i landet. Se mere her.

På cykel

Hvis du er blandt de rigtig friske og lander med færgen i Hirtshals, tilbyder vi et godt GPS spor, som går fra Hirtshals til Slettestrand. Kontakt Esben for nærmere information: telefon +45 30 74 0778 eller ehk@slettestrand.dk

Samkørsel

Du kan melde dig ind i vores facebookgruppe og skrive her, hvis du mangler et lift eller har ekstra pladser i bilen. Det er både hyggeligt og godt for miljøet at køre sammen.
Opladning af el-bil

På Feriecenter Slettestrand har du naturligvis mulighed for at få ladet din elbil.

På selve feriecentret er der opsat to ladestandere fra Clever på parkeringspladsen ved Havbadehuset. Her skal du bruge et Type2 stik AC 11-22kW til din bil og du skal selv have kabel med! Ved Clevers ladestandere afregner du din opladning direkte med Clever. Hvis du har abonnementsordning kan du benytte den som du plejer med Clever Go ladebrik eller Clever app.

Hvis du ikke har abonnementsordning ved Clever kan du stadig lade med de fleste andre abonnementer ved at swipe din brik eller app. Der kommer et tillæg på din regning ud over den faste aftale du har. Prisen kan du se hvis du lader med app. Hubject aftalen dækker alle danske bilimportører, e-on, ionity og mange flere. Hubject samarbejdsaftalen gælder i hele EU.

Hvis du ikke kan starte ladningen med din aftale, så skal du installere Clevers app, tilknytte betalingskort og starte ladningen med app’en.

På Den Gamle Smedje/MTB campen er der et udvendigt 16A kraftstik. Du skal selv have kabel med! Her afregner du din opladning i receptionen til 3,50 dkk/kWh.

Vi gør opmærksom på at vores elinstallationer ikke er godkendt til mormorladere, og der må derfor udelukkende lades på de officielle standere fra Clever.
Rygepolitik

Det er ikke tilladt at ryge i vores ferieboliger. Vi opfordrer til, at man ryger på terrassen ved sin egen feriebolig eller ved den lille, runde pavillon i gården kaldet "Rygerhytten". Vi opfordrer til, at man ikke ryger på terrassen ved vores restaurant. Som ansat på Feriecenter Slettestrand er det ikke tilladt at ryge på vores arealer.
Diverse vejledninger

På vores Youtube kanal vil vi løbende lægge vejledninger op, som du kan få brug for under dit ophold. Lige nu kan du finde:

Glemte sager

Henvendelser vedrørende glemte sager sendes til receptionen på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk med en detaljeret beskrivelse af genstanden og hvor på feriecenter, den forventes at findes. Finder vi genstanden, sender vi den gerne retur med pakkeposten. Bestil selv din pakkelabel hos Postnord, GLS eller DAO, og mail den til os på mail@slettestrand.dk, så sørger vi for at pakke den ind og aflevere den til forsendelse.

Glemte sager opbevares i 30 dage, hvorefter de afleveres til hittegodskontoret. Vi har desværre ikke mulighed for at opbevare glemte sager i længere perioder.

Følgende procedure ved behandling af glemte sager:

 • Gæst fremsender selv pakkelabel på mail, hvorved vi pakker og sender det glemte for 50,- i administration.

 • Vi opretter pakkelabel, pakker og sender det glemte med GLS eller Dao. Pris for dette er 150,- inkl. pakkelabel og administration.


Vi bruger meget tid på at finde og returnere glemte sager - tid, der ellers kunne bruges til at betjene vores gæster og sørger for, at alle får en god oplevelse under ferien. Vi opfordre derfor alle gæster til at foretage en grundig tjek af ferieboligen inden afrejse - også i skufferne/skaberne, under møblerne og i stikkontakterne!

Vi er jo kun mennesker


Vi gør opmærksom på, at selvom vi bestræber os på at sikre nøjagtigheden af alle oplysninger på vores digitale og trykte materiale, kan der være potentielle fejl, udeladelser eller forældet indhold. Vi beklager ulejligheden forårsaget af disse potentielle fejl og takker for din forståelse.