Værd at vide
Slettestrand

Værd at vide

Herunder kan du finde al den information du har brug for, inden du kommer på ophold hos os. Samt brugbare informationer under dit ophold.

Generelle betingelser • Priser på ferielejligheder og feriehuse er eksklusiv sengelinned og eksklusiv el-forbrug, som afregnes ved afrejse med DKK 2,50 pr. kwh.

 • Weekendophold, kursusophold, aktiv ferie, ferie med sikkerhedsnet og rekreationsophold er altid inkl. linnedpakke og el-forbrug.

 • Linnedpakke, bestående af sengelinned, lille håndklæde og badehåndklæde, kan forudbestilles eller lejes på stedet til DKK 85 pr. pakke.

 • Ankomst fra kl. 15.00, afrejse senest kl. 11.00, såfremt andet ikke er aftalt.

 • Såfremt man kommer senere end kl. 18.00, bedes dette meddelt feriecentret, da enheden ellers vil blive lejet ud til anden side.

 • Slut-rengøring foretages af Feriecentret, men indeholder ikke opvask og oprydning, hvilket gæster selv skal foretage.

 • I ferielejligheden/feriehuset forefindes ved ankomsten: 1 køkkenrulle, 2 ruller toiletpapir, 1 karklud, et viskestykke samt 1 gulvklud. Tabs til opvaskemaskine, opvaskemiddel etc. skal gæsten selv medbringe.

 • Hunde er velkomne i vores ferielejligheder og feriehuse, dog med undtagelse af vores allergivenlige lejligheder. Gebyret for hund er DKK 200 for ekstra rengøring.

 • Vi har weekendsenge, højstole og mange hjælpemidler. Alt udlånes uden beregning. Kontakt os for jeres behov.

 • Alle ferielejligheder og feriehuse er røgfri. Ved rygning i enhederne pålægges der et gebyr for ekstra rengøring på DKK 1.500,-/enhed. Der er mulighed for at ryge i “Fredspiben" vores lille pavillon som du finder i gården.

 • Betaling: med mindre andet aftales, fremsendes faktura på det fulde beløb, til betaling forud for opholdet.


Afbestillingsbetingelser • Sker afbestilling mere end 30 dage før ankomstdato betales DKK 300 pr. lejlighed i gebyr.

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før ankomstdato betales 50% af opholdets fulde pris.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før ankomstdato betales opholdets fulde pris.


Afbestilling af aktiviteter

Tilmelding til aktiviteter er bindende - ved afbestilling gælder følgende:

 • Sker afbestilling mellem 30 og 2 dage før starttid betales 50% af prisen.

 • Sker afbestilling mindre end 48 timer før starttid betales det fulde beløb.


OBS: i forbindelse med coronakrisen har vi andre, midlertidige afbestillingsbetingelser - se mere her!

Internet


Som gæst hos os, kan du gratis benytte dig af trådløst internet.

Benyt “Slettestrand”.

Kode: slet2016

Indkøbsmuligheder


Herunder nævnes de nærmeste steder for indkøb af dagligvarer. På Feriecenter Slettestrand tilbyder vi et mindre udvalg. Er du ikke i egen bil, er vi gerne behjælpelige med afhentning af dagligvarer. Kontakt os og hør nærmere.

 • 1,9 km til Hjortdal Købmand. Se mere om Hjortdal Købmand på deres Facebook side samt hjemmeside. Åben kl. 8-19 (kl. 20 i sommerferien).

 • 8,4 km til Dagli`Brugsen i Tranum, Tranhøj 4, 9460 Brovst

 • 10 km til Fjerritslev: SuperBrugsen, Netto, Aldi, Eurospar m.fl.


Find vej


I egen bil/bus

Feriecenter Slettestrand er beliggende på Slettestrandvej 140, 9690 Fjerritslev. Kommer I sydfra af motorvejen, anbefaler vi jer at tage afkørsel  33 ved Haverslev og kører over Aars, Aggersund og Fjerritslev. På Krak kan du finde en ruteplan.

Med offentlig transport

Hvis du skal med offentlig transport, kan du tage toget til Aalborg, herfra bussen med rute 70 eller 970X, som du kan se plan for her. Fra Fjerritslev går der skolebus med rute 560. Skal du bestille en taxi, kan vi anbefale Vagn fra Byens Taxi og Minibus, som kan træffes på telefon +45 98 21 23 27. Vagn har også gode liftbusser.
Med Flixbus kan man komme til Fjerritslev fra forskellige byer rundt omkring i landet. Se mere her.

På cykel

Hvis du er blandt de rigtig friske og lander med færgen i Hirtshals, tilbyder vi et godt GPS spor, som går fra Hirtshals til Slettestrand. Kontakt Esben for nærmere information: telefon +45 30 74 0778 eller ehk@slettestrand.dk

Samkørsel

Du kan melde dig ind i vores facebookgruppe og skrive her, hvis du mangler et lift eller har ekstra pladser i bilen. Det er både hyggeligt og godt for miljøet at køre sammen.

Opladning af el-bil


På Feriecenter Slettestrand har du naturligvis mulighed for at få ladet din elbil.

På selve feriecentret er der opsat to ladestandere fra Clever på parkeringspladsen ved Havbadehuset. Her skal du bruge et Type2 stik AC 11-22kW din bil og du skal selv have kabel med! Ved Clevers ladestandere afregner du din opladning direkte med Clever. Hvis du har abonnementsordning kan du bare benytte den som du plejer. Bestilling og betaling foretager du via Clevers Webshop og SMS vejledning. Du kan også hente Clevers app. Kommer du her ofte, så kan vi anbefale at du køber en Clever Go ladebrik – det er lettere og billigere.

På Den gamle smedje/MTB campen er der et udvendigt 16A kraftstik. Du skal selv have kabel med! Her afregner du din opladning i receptionen.

Rygepolitik


Det er ikke tilladt at ryge i vores ferieboliger. Vi opfordrer til, at man ryger på terrassen ved sin egen feriebolig eller ved den lille, runde pavillon i gården kaldet "Rygerhytten". Vi opfordrer til, at man ikke ryger på terrassen ved vores restaurant. Som ansat på Feriecenter Slettestrand er det ikke tilladt at ryge på vores arealer.

Diverse vejledninger


På vores Youtube kanal vil vi løbende lægge vejledninger op, som du kan få brug for under dit ophold. Lige nu kan du finde:

Vinternedlukning


Vi gøre opmærksom på, at vi tillader os at holde lukket i en periode henover vinteren, hvor vi bruger tiden til at lade op og være sammen med familien. I denne periode vil der være begrænset adgang til Havbadehuset og træningsrummet samt begrænset bemanding i receptionen, efter behov. Der er fortsat mulighed for udlejning af vores ferielejligheder og -huse, som alle er med fuldtudstyret køkken.

Se de aktuelle datoer for vinternedlukning på vores bookingside.