Et hav af muligheder til
din næste ferie

Ferie i Danmark, når det er bedst!

Slettestrand byder på et hav af muligheder for en fantastisk ferie i Danmark. Her finder du flot natur med både skov og strand, masser af sjove aktiviteter, lækker mad og rige muligheder for at hygge dig med dem, du holder af!

På Feriecenter Slettestrand kan du holde ferie i lyse og velindrettede ferieboliger kun 200 m fra Vesterhavet med mulighed for ankomst og afrejse alle dage. Som boende gæst får du fri adgang til feriecenterets faciliteter, mens den omkringliggende natur åbner op for et hav af øvrige oplevelser.

En oplevelsesrig ferie i Nordjylland


Den smukke natur omkring Slettestrand er et stort trækplaster for de mange gæster, der hvert år vælger at holde deres ferie hos os. Her er der mulighed for en lang række oplevelser i naturen, uanset om du foretrækker ro og fordybelse eller adrenalinkicks og vilde oplevelser! Derudover kan du gå på opdagelse både i lokalområdet og i resten af Nordjylland, som uden tvivl er blandt de mest populære feriesteder i Danmark. Her finder du alt lige fra lokale kunstgallerier og museer til lækker mad, shopping og spændende attraktioner.

De optimale rammer for en fantastisk mountainbike ferie


Her i Slettestrand er vi kendt som en af de bedste mountainbike destinationer i Danmark – og det er der god grund til! Vi er selv helt vilde med at køre mountainbike og vi gør alt hvad vi kan, for at give dig de optimale rammer for en god mountainbike ferie! Her finder du fantastiske mountainbike spor, teknikbane, uddannede MTB instruktører og -guides samt masser af øvrige MTB-faciliteter. Du må endda gerne tage din cykel med ind i ferieboligen!

Aktiv ferie med børn


Skal du på ferie med børn, kan du glæde dig til masser af sjove oplevelser i deres selskab. Det er især gældende i skoleferierne, hvor vi altid står klar med et spændende aktivitetsprogram, der byder på alt fra bålhygge, børneaktiviteter og trækture på heste til mountainbike teknikkurser, guidede ture og sanketure med fælles madlavning. Aktiviteterne har altid naturen som omdrejningspunkt, og vi sørger for, at programmet byder på aktiviteter til både store som små – perfekt til en aktiv ferie med børn i Danmark!

Læs mere om aktiviteterne i de forskellige skoleferier ved at klikke på billederne længere ned på siden.

Et feriested med en familiær atmosfære


Feriecenter Slettestrand er ejet og drevet af Familien Kronborg med drømmen om at skabe et feriested, hvor alle mennesker, uanset forudsætninger, kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i den smukke natur. Vi bestræber os på at drive et feriested med omtanke for både naturen og mennesker.

Udover de fantastiske mountainbikespor og -faciliteter i Slettestrand, hører feriecenteret også til blandt Danmarks mest handicapvenlige feriesteder. Det giver en helt unik blanding af gæster, der kommer med vidt forskellige forudsætninger, og alligevel alle sammen får glæde af den storslåede natur, den gode mad og den afslappede og familiære atmosfære.

Filmen herunder er direktøren, Kristian Skjødts, fortælling om, hvorfor Slettestrand tilbetyder så meget for så mange...
Ferie med hund

Det er tilladt at medbringe hund i vores ferieboliger, her opkræves et rengøringsgebyr på kr. 300,- /hund. Læs mere om reglerne for husdyr i ferieboligerne. 


Book din ferie i Slettestrand nu


Er du klar til at booke din næste ferie i Danmark? Så send os en forespørgsel eller kontakt os på tlf. +45 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en fantastisk ferie i Slettestrand!
Udlejning af ferieboliger

Vi har et stort udvalg af ferielejligheder og -huse i forskellige størrelser og indretninger, herunder flere typer handicapvenlig ferieboliger.

Find din feriebolig her