Få fornyet energi på et
Rekreationsophold

Rekreationsophold ved Vesterhavet

Har du brug for luftforandring i forbindelse med længere tids sygdom, kan et rekreationsophold i Slettestrand, ved Vesterhavet, være noget for dig.

Vi tilbyder rekreationsophold ved Vesterhavet. Hos os er rammerne gode, når krop og sjæl har brug for ny energi. Her kan du nyde god mad, vandre og cykle ved Vesterhavet, Svinkløv plantage og Lien, få massage, besøge områdets gallerier og slappe af i egen ferielejlighed. Du har desuden mulighed for at søge fonde til opholdet. Herunder kan du læse om indholdet i vores rekreationsophold samt se priser.

Værd at vide


Feriecenter Slettestrand er handicapvenligt og godkendt indenfor alle handicapkategorier under God Adgang. Vi har handicapvenlige ferielejligheder med loftlift og elevationsseng, hjælpemidler til gratis udlån og loftlift ved vores varmtvandsbassin.
Da ikke alle vores ferielejligheder er handicapvenlige, beder vi dig om, ved booking, tydeligt at tilkendegive, hvorvidt du ønsker – eller ikke ønsker – handicapvenlig feriebolig.

Alle ferielejligheder har som minimum to separate soverum, så du har mulighed for at have en pårørende med på opholdet. Se priser ved to personer i ferieboligen, herunder.

Vi gør opmærksom på, at vores sted primært fungerer som feriested og man skal derfor, som rekreationsgæst hos os, være indstillet på, at der i perioder vil være “leben” fra andre gæster.

Vi anbefaler blandt andet følgende aktiviteter og oplevelser:*Aktiviteten er ikke gratis.


Priser i DKK for rekreationsophold


Priser ved ophold i perioden fra d. 12/2-25/3 og d. 24/10-21/11 2021

 1 person i lejligheden2 eller flere personer i lejligheden
Pris pr. overnatning i feriebolig fra... 1.115,-/voksen745,-/voksen
Pris pr. overnatning i handicapvenlig feriebolig fra...1.300,-/voksen840,-/voksen

Priser ved ophold i perioden fra d. 5/4-26/6 og d. 9/8-24/10 2021

 1 person i lejligheden2 eller flere personer i lejligheden
Pris pr. overnatning i feriebolig fra...1.370,-/voksen875,-/voksen
Pris pr. overnatning i handicapvenlig feriebolig fra... 1.565,-/voksen970,-/voksen

 

OBS! Rekreationsophold tilbydes med min. 2 overnatninger! Priserne gælder indtil d. 1/3 2022.

Opholdet er inklusiv ophold i ferielejlighed, helpension, linnedpakke, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til alle faciliteter og holdtræning.

Helpension omfatter: morgenbuffet kl. 08.00-10.00, frokostbuffet kl. 12.00-14.00 samt dagens menu på buffet. Eksklusiv drikkevarer. Læs mere om Restaurant Slettestrand.

Send os en forespørgsel!

Forespørgsel på ophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter