Den Gamle Smedje
hos Feriecenter Slettestrand

Den gamle Smedje er en nedlagt, totalrenoveret landejendom som ligger 1,5 km. fra selve Feriecenter Slettestrand. Vi kalder også Den gamle smedje for vores MTB camp da den ligger i forbindelse med vores MTB teknikbane, men komplekset er velegnet til alle!  Her kan I bo, hvis I skal på klubtur, familietur, kursusophold eller bare er en større gruppe, som ønsker at bo samlet med god plads og optimale fællesarealer. Der er også mindre, separate lejligheder, som I kan leje, hvis I kun er to eller en lille gruppe. Alt i alt er der plads til ca. 5o overnattende.

Herunder finder du priser for det samlede kompleks som omfatter:

  • Ferielejlighed "Anneks"

  • Ferielejlighed "Gammelsmedjen"

  • Ferielejlighed Vest

  • Ferielejlighed Øst

  • Ferielejlighed "Laden"

  • Feriehus 12-16 personer (Smedjehuset)


Du kan selvfølgelig leje dele af komplekset eller bare en enkelt enhed. Priser og beskrivelse af de enkelte enheder finder du i oversigten over Ferieboliger. Det er også ved den Gamle Smedje du finder Madsmedjen.

Vi har som udgangspunkt en min. lejeperiode på to nætter, hvis du ønsker at leje hele eller det meste af komplekset. Det er selvfølgelig muligt at leje en enkelt lejlighed for kun én nat. Kontakt os gerne og hør mere.

Vores priser er opdelt i lavsæson C, mellemsæson B og højsæson A. Vi tilbyder desuden fordelagtige priser på midtugeophold i udvalgte perioder. Alle priser er inklusiv slut-rengøring og fri adgang til alle faciliteter. El-forbrug afregnes ved afrejse. Efter priserne finder du grundplan og beskriveelse hele komplekset.



Priser på denne feriebolig

Alle priser er inklusiv slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. El-forbrug afregnes ved afrejse med 3,50 kr. pr. kwh. I ferieperioder (påske-, sommer-, efterårs- og vinterferie) og helligdagsweekender, har vi faste ankomst- og afrejsedage og udlejer ferieboliger for et minimum antal overnatninger afhængigt af feriens varighed. Priserne er gældende frem til d. 31/12 2022. Vi tager forbehold for fejl.



PerioderDagePriser
Lavsæson:
1/3 - 25/3 samt 25/10 - 31/12
Alle dage undtagen lørdag7.372,- /døgn
Lørdag8.065,- /døgn
Hel ugeRing og få et tilbud
Mellemsæson:
26/3 - 24/6 samt 9/8 - 24/10
Alle dage undtagen lørdag8.255,- /døgn
Lørdag8.955,- /døgn
Hel ugeRing og få et tilbud
Højsæson:
25/6 - 8/8
Alle dage10.365,- /døgn
Hel ugeRing og få et tilbud




Den Gamle Smedje

Anneks: Kombi-rum med 2 enkeltsenge, opholdstue med sovesofa, samt køkken. Har gennemgang til Lejlighed Vest. 1 badeværelse.

Gl. Smedjen: Lejlighed med 2 sovepladser på rummelig hems, opholdstue med stor sovesofa, samt køkken. 1 badeværelse.

Lejlighed Vest: Soverum (1) i stueplan (er et gennemgangsrum mellem Øst og Vest) med 3 enkeltsenge. Soverum (2) på 1. sal med 2 enkeltsenge. Repos 1. sal med 5 enkeltsenge. 2 badeværelser.

Lejlighed Øst: Soverum (1) i stueplan med 2 enkeltsenge. Soverum (2) på 1. sal med 2 enkeltsenge. Stue på 1. sal med en dobbeltseng (sovesofa) og en enkeltseng. 2 badeværelser.

”Laden”: Opholdsrum med industrikøkken og siddepladser ved spiseborde til op til 40 personer. Soverum (1) på 1. sal med op til 4 enkeltsenge. Soverum (2) på 1. sal med op til 6 enkeltsenge. 2 badeværelser/omklædningsrum.

Hent oversigt over Den Gamle Smedje her!