CP Danmark
Medlemstilbud

CP-Danmark medlemstilbud

Ferie med frihed i Slettestrand... og med en ekstra god pris til dig, der er medlem af CP Danmark! Book nu via formularen nederste på siden!

En ferie hos Feriecenter Slettestrand er lig med gode oplevelser i naturen, lækker mad og hyggelige stunder – uanset hvilke forudsætninger, du kommer med. Her bliver du mødt af en varm og familiær atmosfære, samt nogle af Danmarks bedste handicapfaciliteter – alt sammen kun 450 m fra stranden og Vesterhavet!

Udover vores almindelige ferielejligheder og -huse, har vi også en række ferieboliger, der er specielt indrettet for gæster med handicap. Disse handicaptilgængelige ferieboliger ligger alle sammen i stueplan og, udover at der er godt med plads, er de også indrettet med bl.a. elevationsseng, loftlift samt handicaptoilet. Har du behov for yderligere hjælpemidler til opholdet og gerne vil slippe for at tage dine egne med, tilbyder vi gratis udlån af hjælpemidler til vores gæster. Find din feriebolig her.

Som boende gæst, kan du glæde dig til fri adgang til alle vores faciliteter, herunder varmtvandsbassinet, saunaen og træningsrummet, som alle er med fuld tilgængelighed. Har du lyst til at komme ud og opleve den omkringliggende natur på egen hånd er der kørestolsvenlige stier i Svinkløv Plantage, mens der på stranden er anlagt en strandsti, der tager dig næsten helt ned til vandkanten.

I Restaurant Slettestrand får du lækker hjemmelavet mad baseret på sæsonens lokale råvarer. Har du særlige behov i forhold til din kost, gør vi selvfølgelig vores bedste for at imødekomme det – læs mere her.

Her er det dig, som person, der er i centrum, og ikke dit handicap. Vi gør gerne hvad vi kan, for at hjælpe dig med at holde “Ferie med Frihed” i Slettestrand!
Tilbud på ophold for private

Vi har indgået et samarbejdsaftale med CP Danmark, hvori du, som medlem, får følgende rabatter på selve huslejen i 2024:

  • Ved ophold på 3-6 nætter: 15 % rabat

  • Ved 7 eller flere nætter: 10 % rabat på ugeprisen, som allerede er med en god rabat.


Der er mulighed for tilkøb af halv- eller helpension til opholdet – se forplejningspriser her. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud på huslejen.

Tilbuddet skal bookes ved at indsende en forespørgsel via den nedenstående formular. 
Weekendophold inklusiv forplejning

I weekender tilbyder vi desuden weekendophold på 2 eller 3 nætter inklusiv fuldforplejning, som CP Danmark medlemmer selvfølgelig også er velkomne til at booke, dog uden yderligere rabat, da pakken allerede er med en god rabat.
Kreds weekender

Vi har mange års erfaring med ophold for kredse fra CP Danmark, også store hold på 100+ medlemmer. Vores service rækker langt ift. at imødekomme deltagernes behov, og arrangementets rammer ift. lokale, forplejning og aktiviteter. Kontakt Kirsten på mail@slettestrand.dk eller tlf. 9821 7044 for at høre mere.

Ekstra nætter i forbindelse med Kreds weekender

Da vi godt ved, at vi ligger lidt langt mod Nord, har vi selvfølgelig et godt tilbud til dig som medlem, der gerne vil have nogle ekstra nætter ud af køreturen til Slettestrand i forbindelse med en kredsweekend. Her tilbyder vi, uanset sæson, altid lavsæsons hverdagsdøgnpris på en feriebolig 4-6 personer med mulighed for tilkøb af vores lækre mad.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Forespørgsel på CP-Danmark opholdstilbud

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter