Grønne rammer til dit næste
Kursus

Kursus & møde i naturskønne rammer

Hold dit næste kursus i Feriecenter Slettestrands smukke og uformelle rammer ved Vesterhavet. Du og dine deltagere bliver mødt af en afslappet og familiær atmosfære med varme smile, personlig service og fokus på bæredygtighed på tværs af virksomheden.

Kursus ved Vesterhavet med plads til fordybelse


Vores naturrige omgivelser danner de perfekte rammer til et dagsmøde eller kursusophold. Her er der ro til at fordybe jer i dagens formål uden forstyrrelser fra f.eks. byens larm og trafik. Vi finder selv masser af inspiration i vores smukke natur. Det øger kreativitet og hjælper os med at tænke ud af boksen – mon ikke dine deltagere også kan få gavn af at komme væk fra kontoret og hverdagens kendte rammer…

Når I trænger til en pause, kan den friske luft fra Vesterhavet give et pust af fornyet energi evt. i kombination med en lille gåtur eller sjove aktiviteter. Trækker mødet ud over flere dage, er der mulighed for overnatning i vores hyggelige ferielejligheder med fri adgang til feriecenterets faciliteter, herunder træningsrummet og det skønne varmtvandsbassin.

Sjov teambuilding med naturen i centrum


Her i Slettestrand elsker vi at være aktive i naturen! Vi oplever, at det at komme ud og bruge naturen giver enormt meget glæde og bringer os tættere sammen.

Derfor tilbyder vi en række teambuilding aktiviteter og oplevelser, der kan styrke sammenholdet mellem deltagerne og hjælpe jer med at koble af. Vi arbejder strategisk på at passe på naturen og har desuden fokus på naturformidling, hvor vi deler ud af vores viden med henblik på at skabe bevidsthed om samspillet med naturen, og hvordan den kan bevares. Derfor tilbyder vi en række teambuilding aktiviteter og oplevelser, der kan styrke sammenholdet mellem deltagerne og hjælpe jer med at koble af, samtidig med at I kan blive klogere på vores fantastiske natur. Vores gastronomiske teambuilding i Madsmedjen er især meget populær og kan varmt anbefales! Aktiviteterne kan enten bookes i forbindelse med et kursus eller som særskilt firmaarrangement.

Lyse mødelokaler med adgang for alle


Vores lyse mødelokaler er alle med flot udsigt til den omkringliggende natur. Her er der plads til op til 100 deltagere, og vi tilpasser selvfølgelig bordopstilling efter jeres ønsker og behov. Vi er et handicapvenligt kursuscenter med fuld tilgængelighed til både mødelokalerne og de øvrige faciliteter.

Lækker mødeforplejning med respekt for naturen


Under kurset kan du glæde dig til lækker og ærlig mad, der tilberedes fra bunden af sæsonens bedste råvarer. Vores mødeforplejning er baseret på gode sæsonvarer fra spændende og entusiastiske lokale producenter. Vi følger årstiderne, og maden i Restaurant Slettestrand afspejler den natur, der omgiver os. Måltiderne opbygges efter et ”grøntsager med kød til” princip – det vil sige flere lækre grønne retter krydret med kød- eller fiskeretter – og alt tilberedes med respekt for naturen, dyrevelfærd og de mennesker, der producerer vores mad. Desuden har vi altid fokus på at minimere vores madspild, så vi kan spare på værdifulde ressourcer.

Et kursus med fokus på bæredygtighed


Når du booker dit kursus, møde eller firmaevent hos Feriecenter Slettestrand, kan du være sikker på, at der er tænkt på bæredygtighed hele vejen rundt. Da John og Inger Marie Kronborg købte Feriecenter Slettestrand i 1999, var det med en drøm om at skabe et feriested med plads til alle – uanset forudsætninger. Et sted hvor mennesker kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i vores smukke natur. Social bæredygtighed er derfor en vigtig del af vores DNA. Vi har dog også stigende fokus på den miljømæssige bæredygtighed, og vi arbejder strategisk på at minimere den påvirkning, som vores feriecenter har på den fantastiske natur, der ligger helt centralt i vores koncept. Tag gerne et kig i vores bæredygtighedsstrategi, der ligger frit tilgængelig for alle.
Få et uforpligtende tilbud på dit næste kursus eller dagsmøde

Send os en forespørgsel med dine ønsker og behov. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044, mail@slettestrand.dk eller via Evarto.

Evarto logo


Gastronomisk teambuilding

Kom ud i naturen og få en oplevelse lidt udover det sædvanlige, når I er på kursus i Slettestrand!

Se mere her!