Styrk sammenholdet med sjov
teambuilding

Teambuilding i Nordjyllands smukke natur

En god oplevelse i naturen bringer folk tætter sammen! Det er i hvert fald vores holdning her i Slettestrand, og derfor inddrager vi altid naturen i de teambuilding aktiviteter, som vi tilbyder vores gæster.

Vi er egentlig lidt kede af at kalde det "teambuilding", da vi gerne vil tage det skridtet videre og give jer en oplevelse lidt udover det sædvanlige! Teambuilding i Slettestrand handler derfor om at være sammen i nogle nye og inspirerende rammer, hvor I bliver udsat for en form for fysisk eller psykisk udfordring, der skal løses i fællesskab. Selve udfordringen behøves ikke nødvendigvis at være grænseoverskridende - formålet er at få jer til at tænke kreativt, kommunikere med hinanden og samarbejde om et fælles mål.

Vi tager altid udgangspunkt i jer og jeres ønsker og faglige program samtidig med, at vi håber på at kunne udfordre, inspirere og give jer en oplevelse med hjem, som I vil huske!

Masser af sjove aktiviteter til hele teamet


Naturen er vores legeplads og udgangspunkt for mange af vores tilbud. Men vi har også mulighed for at tage jer med indenfor i rustikke rammer i "Madsmedjen", hvis vejret bliver for barsk eller den mørke tid har meldt sin ankomst.

Vi tilbyder aktiviteter med ro og fordybelse og aktiviteter med masser af action samt muligheden for at kombinere begge. Vi kan kombinere aktiviteter i naturen med områdets kultur og besøg ved lokale producenter som fx Nordisk brænderi.

Du kan læse meget mere om de muligheder vi tilbyder for grupper, kursushold og firmaer under "Oplevelser".
Gastronomisk teambuilding

En af vores mest populære teambuilding aktiviteter, hvor deltagerne skal ud i naturen for at sanke vilde råvarer, som derefter bruges til at tilberede et lækkert måltid over åben ild.

Læs mere...
Oplevelser og aktiviteter

Udover deciderede teambuilding aktiviteter, tilbyder vi en række øvrige oplevelser, der også kan være med til at styrke relationerne mellem deltagerne.

Se vores udvalg af oplevelser her