Styrk fællesskabet i
naturen

Oplevelser for grupper i den fantastiske natur

Uanset om du kommer med kollegaerne, klassen eller som privat gruppe, står vi klar med en oplevelse, som I vil huske og minde hinanden om langt ud i fremtiden.

Her i Slettestrand elsker vi at være aktive i naturen! Vi oplever, at det med at komme ud og bruge naturen giver enormt meget glæde og bringer os tættere sammen. Derfor tilbyder vi en række oplevelser og aktiviteter for grupper, der er med til styrke sammenholdet mellem deltagerne og hjælpe jer med at koble af.

Naturen omkring Slettestrand er helt fantastisk, og den giver mulighed for en masse forskellige oplevelser. Der er mulighed for aktiviteter med ro og fordybelse, og aktiviteter med masser af action – ligesom vi selvfølgelig kan lave en af kombination af begge dele.

En af vores helt grundlæggende værdier er, at Slettestrand skal være et sted, hvor alle mennesker, uanset forudsætning, kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i vores smukke natur. Derfor har vi tænkt tilgængelighed ind i så mange af vores oplevelser som muligt og vi gøre alt, hvad vi kan for at handle med omtanke for både mennesker, miljøet og vores smukke natur.

Oplevelserne tilbydes som udgangspunkt til større gruppe i forbindelse med f.eks. møder/kurser, selskaber, kredsweekender osv. Udvalgte oplevelser tilbydes også som åbent hold i ferieperioderne – hold øje med vores aktivitetsprogram for datoer, priser og tilmelding.

Herunder kan du se vores udvalg af oplevelser, aktiviteter og teambuilding-muligheder

Vi gør opmærksom på, at ikke alle aktiviteter kan tilbydes på alle datoer, da vores guider/instruktører kan være booket til anden side.