Åbningstider på Feriecenter Slettestrand

Vi holder åbent hele året rundt og hos os er der næsten altid lys i vinduerne. Omkring jul og nytår tillader vi os dog at holde lukket i restaurant og receptionen så vi kan være sammen med familien - læs mere nederste på siden.

Åbningstider for de forskellige afdelinger


Receptionen

Alle dage: 8-21
Booking

Mandag-torsdag: 9-17*
Fredag: 9-15*

* Der er mulighed for last-minute bookinger i hele receptionens åbningstider. For øvrige bookinger, opfordrer vi til, at du henvender dig indenfor bookingafdelingens åbningstider. Der er også mulighed for at sende en forespørgsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi har ikke online booking.
Restaurant Slettestrand

Mandag-lørdag: 8-20.30
Søndag: 8-16.30*

Husk bordbestilling! Da vi kan have fuldt-booket med boende gæster, anbefaler vi altid bordbestilling forud for besøget på tlf. 9821 7044.

* Boende gæster kan de fleste søndage få en kold anretning eller varm-selv take away, der kan nydes i ferieboligen. Skal bookes på forhånd og afhentes i hovedbygningen i det aftalte tidsrum. 
Havbadehuset

Mandag: 9-15 og 17-20*
Tirsdag-søndag: 9-20*

OBS! Lørdag kl. 14-17 er forbeholdt boende gæster!

* Tidsbestilling er nødvendig - også for boende gæster! Ring på tlf. 9821 7044.

Tjek vores aktivitetsprogram for tider med holdtræning/vandgymnastik samt saunagus. Her er bassinet åbent for øvrige gæster, men der kan forekomme travlhed i bassinet.
Træningsrummet

Alle dage: 9.00-20.00
Vinternedlukning

Vi gøre opmærksom på, at vi tillader os at holde lukket i en periode henover vinteren, hvor vi bruger tiden til at lade op og være sammen med familien, samt udføre renoveringsarbejde omkring feriecenteret. I denne periode vil der være begrænset adgang til Havbadehuset og træningsrummet samt begrænset bemanding i receptionen, efter behov.

Der er fortsat mulighed for udlejning af vores ferielejligheder og -huse, som alle er med fuldtudstyret køkken.

Datoerne for vinternedlukning i 2022/2023 er fra søndag d. 11. december 2022 til og med tirsdag d. 31. januar 2023.