Åbningstider på Feriecenter Slettestrand

Vi holder åbent for ferieudlejning hele året rundt og hos os er der næsten altid lys i vinduerne. Henover vinteren tillader vi os at tage en periode, hvor vi går i "vinterhi" - læs mere nederste på siden.

Aktuelle åbningstider for de forskellige afdelinger


Receptionen

Mandag - lørdag: 8-20
Søndag: 8-17
Booking

Vores bookingafdeling holder åbent for henvendelser pr. telefon i det nedenstående tidsrum. Mails kan altid sendes på mail@slettestrand.dk og besvares løbende. Gavekort kan købes online her.

Mandag-fredag: 9-17
Restaurant Slettestrand

Morgenbuffet: kl. 8-10
Frokost på buffet: kl. 12-14
Dagens menu på buffet: kl. 18-20*

Hertil kaffe & dagens kage hele dagen!

* ekskl. søndage, hvor vi holder lukket for vores restaurant.
Havbadehuset

Mandag: 9-15 og 17-20
Alle øvrige dage: 9-20

* Vi kører med ændrede åbningstider i vores vinterhi periode december/januar – læs mere herunder.

Vi gør opmærksomt på flg.: 

  • Lørdage kl. 14-17 er forbeholdt boende gæster.

  • Der er faste svømmehold, som benytter bassinet indenfor dennes åbningstider.

  • Ved særligt sårbare gæster og/eller grupper på 10 personer eller mere, beder vi jer kontakte os forud for et besøg i Havbadehuset på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

  • Vi forbeholder os retten til at afvise besøgende, som ikke bor på feriecenteret, i tilfælde af spidsbelastning på bassinet.


Tjek vores aktivitetsprogram for tider med holdtræning/vandgymnastik samt saunagus. Her er bassinet åbent for øvrige gæster, men der kan forekomme travlhed i bassinet.
Træningsrum

Alle dage: 9-20
Vinterhi i Slettestrand

Vi gør opmærksom på, at vi i en periode henover vinteren – helt præcis fra mandag d. 2. december 2024 til torsdag d. 6. februar 2025 – lukker ned for køkkenet og restauranten. Her er der stadig mulighed for at leje en feriebolig til en fordelagtig pris. Havbadehuset og træningsrummet holder åbent med "vinteråbningstider" og der vil være mulighed for udlejning af mountainbikes, guidede ture og teknikkurser efter aftale.

Læs mere om vinterhi i Slettestrand...