Slap af og nyd ferien i vores
ferieboliger

Ferieboliger ved Vesterhavet


Hos Feriecenter Slettestrand tilbyder vi lyse og velindrettede ferieboliger kun 450 m fra Vesterhavet. Vi har et stort udvalg af både ferielejligheder og feriehuse i forskellige størrelser og indretninger, så du er sikker på at kunne finde noget, der passer til lige netop dine ønsker og behov. Derudover er de fleste af vores ferieboliger yderst handicapvenlige og er udstyret med loftlift og plejesenge, således at alle kan få gavn af en ferie ved Vesterhavet. Herunder kan du læse mere om de enkelte ferieboliger samt se grundplaner og priser.

Udlejning af feriebolig i Slettestrand


Vi tilbyder både døgn- og ugepriser på udlejning af ferieboliger. Der er som udgangspunkt mulighed for ankomst og afrejse alle dage undtagen i ferieperioderne, hvor ferieboligerne udlejes med faste ankomst- og afrejsedage samt et minimum antal nætter.

Når du lejer en af vores ferieboliger får du fri adgang til alle vores faciliteter under ferien, herunder:

  • Vores skønne Havbadehus med varmtvandsbassinet og sauna

  • Træningsrummet

  • Pejsestue og aktivitetsrum

  • Den store udendørs legeplads

  • Aktivitetsgården med tænd-selv bålhygge

  • Deltagelse i udvalgte holdtræning


Har du lyst til at holde fri fra madlavningen under din ferie, er det muligt at tilkøbe enten hel-/halvpension eller enkelte måltider i Restaurant Slettestrand. Kommer du udenfor skoleferierne anbefaler vi, at du bestiller et af vores opholdspakker med helpension.

Ferieudlejning er altid inklusive slut-rengøring, og der er mulighed for at bestille linnedpakker, hvis du gerne vil slippe for at have det hele med hjemmefra.

Ferieboliger i naturskønne omgivelser


Feriecenter Slettestrand ligger midt i smukke naturrige omgivelser mellem skov og Vesterhavet. Svinkløv Plantage er lige udenfor døren, hvor du finder nogle af Danmarks bedste mountainbike spor, samt vandrestier, ridestier og kørestolsvenlige stier. Her kan alle komme ud, og få glæde af naturen!

Kun 450 m fra feriecenteret ligger stranden, hvor du kan tage en dukkert i Vesterhavet, gå en tur langs vandkanten, hold øje med de små fiskerbåde eller bare sidde og nyde en stille stund mens du kigger ud mod horisonten.

Få en oplevelsesrig ferie i Nordjylland


Slettestrand har meget mere at byde på udover den åndeløse natur og fantastiske mountainbike ruter. Med vores ferieboliger som base, kan du være sikker på at få en oplevelsesrig ferie i Nordjylland. Her finder du et hav af attraktioner med alt lige fra lokale kunstgallerier til en af Danmarks største turistattraktioner, Fårup Sommerland.

Feriecenter Slettestrand fungerer også som det lokale turistkontor, så tøv ikke med at spørge vores personale, hvis du vil have anbefalinger til oplevelser i området.

Bestil din feriebolig ved Vesterhavet nu


Har du behov for vejledning omkring vores ferieboliger eller ønsker du hjælp til at finde ud af, hvilken boligtype passer bedst til dine behov? Så kontakt os med dine ønsker på tlf. +45 9821 7044 eller ved at sende os en forespørgsel.

Vi glæder os til at høre fra dig samt byde dig velkommen til Feriecenter Slettestrand.