Få fornyet energi på et
Rekreationsophold

Rekreationsophold ved Vesterhavet

Tag på rekreationsophold i Slettestrand og få gavn af den friske luft, de naturrige omgivelser, varmtvandsbassinet, saunaen og den lækre hjemmelavede mad.

Har du brug for luftforandring efter længere tids sygdom, kan et rekreationsophold i Slettestrand være lige noget for dig. Her er rammerne gode, når krop og sjæl har brug for ny energi.

Ferielejligheder med ekstra fokus på tilgængelighed


Vi har både ferielejligheder og handicaptilgængelige lejligheder, som alle er med køkken, spise-/opholdsstue, 2-3 separate soverum, badeværelse og egen balkon/terrasse. Vores tilgængelige lejligheder er med plejeseng samt loftlift i spor fra soverummet til badeværelset, som er indrettet med forhøjet toilet, rummelig bruseområder og greb. Vi tilbyder desuden gratis lån af en række hjælpemidler, skulle du have behov for det. Får du besøg af hjemmehjælp i hverdagene derhjemme, er der mulighed for at få det overført til Jammerbugt Kommune i løbet af dit rekreationsophold.

Velvære til kroppen


Har du behov for fysisk træning eller genoptræning, får du fri adgang til Havbadehuset og træningsrummet, som begge er med fuld tilgængelighed. Havbadehuset byder på et skønt varmtvandsbassin, sauna med plads til kørestole samt udsigt udover klitterne mod stranden og Vesterhavet. Bygningen er indrettet med to rummelige handicapomklædningsrumme, som begge er med loftlift i spor direkte fra omklædning til bassinet. Vi tilbyder hver uge vandgymnastik og yoga for alle med gratis deltagelse i forbindelse med dit ophold.

Fred og ro i naturrige omgivelser


Den omkringliggende natur byder på vandre- og cykelruter i Svinkløv plantage, langs kysten eller ved Lien. Du får en dags mountainbike udlejning inkluderet i prisen på dit ophold, så du kan nyde en cykeltur i den fantastiske natur – vi hjælper gerne med at planlægge en rute, der passer til dig og dine ønsker til turen. Du kan besøge et af de mange gallerier i området eller bare slappe af i din ferielejlighed og blive genopladet.

God ernæring til kroppen


I Restaurant Slettestrand får du god og ærlig mad, der tilberedes fra bunden af sæsonens lokale råvarer. Vi har særligt fokus på økologi, dyrevelfærd og nærhed, og vi samarbejder med en række lokale producenter, der deler vores værdier. Har du særlige kosthensyn, vil vi altid gør vores bedst for at imødekomme det - du kan finde mere info om specialkost her.


Priser i DKK for rekreationsophold


Lavsæson

Gælder fra d. 21/10 – 1/12 2024.

Feriebolig4 nætter7 nætter10 nætter14 nætter
Ferielejlighed5.180.-8.391,-11.85016.323,-
Handicaplejlighed5.820,-9.399,-13.29018.227,-

Mellemsæson

Gælder fra d. 22/3 – 28/6 samt fra d. 12/8 – 20/10 2024, dog ekskl. skoleferierne.

Feriebolig4 nætter7 nætter10 nætter14 nætter
Ferielejlighed5.940,-9.588,-13.560,-18.584,-
Handicaplejlighed6.600,-10.628,-15.045,-20.548,-

Priserne er inklusiv:

  • Overnatning i ferielejlighed
  • Helpension*
  • 1-dags mountainbike udlejning (2 dage ved 14 dages ophold)
  • Gratis deltagelse i vandgymnastik og yoga for alle (se aktivitetsprogrammet for tider)
  • Fri adgang til faciliteterne – Havbadehuset, træningsrum, pejsestue, aktivitetsgård med bålplads mm.
  • Linnedpakke bestående af sengetøj, et stort- og et lille håndklæde, forudbetalt el-forbrug og slut-rengøring

* Helpension omfatter: morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet, gældende fra aftensmåltidet på ankomstdagen til og med morgenbuffet på afrejsedagen. Måltiderne er ekskl. drikkevarer.

Book dit rekreationsophold nu!

Er du klar til at booke dit rekreationsophold i Slettestrand? Så udfylde formularen nederste på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Vi kan også kontaktes på mail@slettestrand.dk, og indenfor vores bookingafdelings åbningstider kan du ringe på tlf. 9821 7044.

Tilskud til dit rekreationsophold

Du har mulighed for at søge om tilskud til dit rekreationsophold fra en række fonde og foreninger. For at gøre arbejdet lige lidt nemmere for dig, har vi samlet en liste over dine muligheder – se listen her. Har du behov for råd og vejledning hertil, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ferie med omtanke for mennesker

Feriecenter Slettestrand er et handicapvenligt feriested, der er godkendt indenfor alle handicapkategorier under God Adgang. Det er vores drøm at skabe et feriested med plads til alle, uanset forudsætninger.

Vi tilbyder både ferielejligheder og handicaptilgængelige lejligheder med loftlift og elevationsseng. Ved booking af dit rekreationsophold bedes du tydeligt tilkendegive, hvorvidt du ønsker – eller ikke ønsker – handicapvenlig feriebolig. Har du behov for det, tilbyder vi også gratis udlån af diverse hjælpemidler under opholdet.

Vi gør opmærksom på, at vores sted primært fungerer som feriested og man skal derfor, som rekreationsgæst hos os, være indstillet på, at der kan være ”leben” fra andre gæster.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Slettestrand.

Forespørgsel på Rekreationsophold

1Adresse
2Ophold