Ild, urter og gastronomi i
Madsmedjen

Madsmedjen – ild, natur og fællesskab…

Madsmedjen er en del af Feriecenter Slettestrand og ligger på gården ”Den Gamle Smedje” i Hjortdal, få minutters gang fra Svinkløv klitplantage og 1,5 km fra Slettestrand. Madsmedjen er et sted til undervisning, fordybelse, oplevelser, fester og meget mere, med omdrejningspunkt i naturen og fællesskabet.

Madsmedjen er bygget på fundamentet af gårdens gamle dyrestald. Det fremstår nyt og rustikt med tre forskellige brændefyrede ovne bygget af landets bedste ovnbyggere. I lokalet er der rå brædder, store lærkestammer, lammeskind og rustikke plankeborde. Når man træder ind i Madsmedjen, kommer man i en helt særlig stemning, og stedet danner den perfekte ramme for hygge, fællesskab og god mad.

Lej Madsmedjen til dit næste arrangement


Madsmedjen kan lejes som lokale til hygge på egen hånd. Her kan du og dine gæster nyde en afslappet og uhøjtidelig arrangement i de hyggelige og rustikke omgivelser. Der er mulighed for madlavning i de brændefyrede ovne eller over bålet udenfor, samt gode overnatningsmuligheder på gården.

Priser på at leje Madsmedjen


Hverdage: fra 3.800,- /døgn
Fredag, weekend, ferier og helligdage: fra 4.800,- /døgn
Ekstra døgn: fra 1.000,-

Priserne afhænger af årstiden - kontakt os med dine ønskede datoer for en konkret pris.

Kursus i brug af de brændefyrede ovne: 500,-
Dette er påkrævet, hvis I selv vil lave mad i de brændefyrede ovne og ikke har været hos os før og kender til ovnene. Tidspunktet aftaler vi i fællesskab.

Lej af Vildmarksbad: 1.400,-
Prisen er inkl. brænde og vand, dog ekskl. optænding

Praktisk info ifm. lej af Madsmedjen • Der er stolepladser til 64 personer i Madsmedjen.

 • Lokalet er klargjort og rent til jer. I dækker selv bord, der er service, viskestykker, sæbe, toiletpapir, brænde og køkkengrej med mere.

 • I må selv medbringe drikkevarer – de tomme flasker tager i med retur, eller sorterer i vores genbrugsgård uden for lokalet.

 • Af hensyn til naboerne, skal musik og larm være moderat – døre og vinduer skal lukkes, når der spilles musik. Det vil sige, at hvis du drømmer om en fest med dans og musik, så er det vores selskabslokaler på feriecenteret, der er de rigtige!

 • Stedet efterlades pænt:

  • Borde tørres af.

  • Der vaskes op og stilles på plads.

  • Opvaskemaskine tømmes for vand og slukkes.

  • Affald SORTERES og tages ud til henholdsvis genbrugsgård og affaldscontainer.

  • Gulvet fejes. • Faktura sendes fra Feriecenter Slettestrand og betalingsbetingelser følger gældende regler for branchen.


Overnatning ved Den Gamle Smedje


Der er mulighed for overnatning i ferieboligerne ved Den Gamle Smedje, som du kan leje efter behov. Det vil også sige, at de kan være lejet ud til andre, og udearealerne er fælles.

Booking


For forespørgsler mm. kontakt os på: mail@slettestrand.dk eller tlf. 9821 7044 – du kan også sende os en forespørgsel her!