Om os

Feriecenter Slettestrand er et familieejet og -drevet feriested. Vi bruger de fleste af vores vågne timer på at skabe et feriested, hvor mennesker, uanset forudsætninger, kan mødes på lige fod og få nære oplevelser i vores smukke natur – året rundt. Fra dage med fest, fart og fuldt hus til dage med ro og tid til fordybelse. Velkommen til Slettestrand i…Storm & Stilhed

En familie med en drøm

Har man besøgt Feriecenter Slettestrand, ved man med ret stor sandsynlighed, hvem Familien Kronborg er. Vi er nemlig ikke sådan lige til at overse. Vi har ejet feriecentret siden 1999. Stedet har på alle måder været vores fra dag 1 og er i dag som et ekstra hjem for os alle. En drøm blev til virkelighed, da John og Inger Marie Kronborg i 1999 købte Feriecenter Slettestrand. Mange tårer er siden da blevet grædt, mange sveddråber har forladt panderne og mange grin har runget i feriecentrets lokaler. For det er både hårdt og sjovt at opbygge og drive en familievirksomhed.

Lige siden 1999 har vi som familie fulgt drømmen og drevet vores sted ud fra vores egne værdier og dét vi som mennesker brænder for. John og Inger Marie Kronborg har en baggrund som speciallærere og Inger Marie har arbejdet med udviklingshæmmede, unge mennesker i næsten 30 år før hun tog et markant karriereskifte som ejer af et Feriecenter. Derfor blev stedet også købt med en drøm om at skabe et feriested, hvor der er plads til alle - uanset forudsætninger.

Som årene er gået er flere og flere børn og svigerbørn kommet ind i virksomheden. Og det er ikke så få, for John og Inger Marie har faktisk seks børn, seks svigerbørn og 14 børnebørn! I 2016 overtog svigersøn, Kristian Skjødt, posten som administerende direktør efter John Kronborg. Hele 10 år inden da, havde børnene Kirsten og Kresten Kronborg købt sig ind som medejere af Feriecenteret og arbejder der begge den dag i dag. Alt i alt er fem børn, to svigersønner og én svigerdatter til John og Inger Marie ansat i virksomheden. Du kan finde vores funktionsområder og kontaktoplysninger her.

De sidste snart 10 år er endnu en interesse og passion blevet bragt ind i virksomheden - nemlig mountainbike. Mange af os er passionerede mountainbikere og har rejst verden rundt og oplevet storslået natur fra to hjul. Det har givet os blod på tanden til at bygge spor, lave ophold  og videreformidle den glæde, vi selv har følt, når vi er taget ud i verden med cyklerne bag på bilen. Du kan læse mere om vores MTB eventyr her. 
Mange koncepter - den samme glæde

Vi har mange forskellige gæster, som kommer med vidt forskellige forudsætninger. Fælles for dem alle er dog, at de kommer for at nyde den storslåede natur, gode mad og familiære atmosfære. Derfor er der ingen koncepter eller gæster som for os er vigtigere end andre - vi nyder mangfoldigheden og det håber vi også I som gæster gør. Herunder kan I se, hvad vores virksomhed i dag omfatter - og der kommer helt sikkert mere til for vi holder aldrig op med at få idéer!

Se vores lille film og vores sted og vores passion

Filmen er lavet i sommeren 2017. Det er Kristian Skjødts fortælling om, hvorfor han faldt pladask for Slettestrand - ja faktisk før han faldt for datteren Mette! 
Boenheden Delfinen - en del af Feriecenter Slettestrand

Vi har som noget særligt valgt at integrere en boenhed i vores virksomhed. I Boenheden Delfinen bor Janni, Ida, Sidsel, Mette, Flemming, Rasmus, Tony, Benjamin og Lars. De er alle udviklingshæmmede, men med forskellige diagnoser. De bor og arbejder på Feriecenter Slettestrand og du kan derfor møde dem i forskellige steder her i huset. Det er for eksempel i køkkenet hvor Ida hjælper med morgenmaden, i receptionen hvor Janni ofte hjælper eller rundt omkring på komplekset, hvor de fleste af dem hjælper med at lægge linned ud, feje, tømme skraldespande, slå græs og mange andre vigtige funktioner i dagligdagen.

De har alle sammen egen lejlighed og deres fællesrum findes i fløj B. Her spiser de sammen, hygger og laver fælles aktiviteter. Jakob Kronborg er leder af Boenheden Delfinen og vi har mange pædagoger og medhjælpere ansat. Alle beboere og personale i Delfinen er en meget vigtig del af vores sted og hvis vi ikke havde dem, ville dagligdagen være langt fra lige så sjov og givende som den er i deres selskab.