Vi elsker gode
Råvarer

Dagens måltider i Restaurant Slettestrand

Restaurant Slettestrand holder åbent næsten hele året rundt, hvor vi serverer morgenbuffet, frokost på buffet og dagens menu på buffet. Vi serverer et mindre udvalg, så vi altid kan leve op til vores ambitioner om at levere mad lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Herunder kan du læse lidt, om de måltider vi serverer fast hver dag. Er du på ophold inkl. forplejning, er det disse måltider, som er inkl. i dit ophold. Om sommeren serverer vi i udvalgte perioder a la carte. Hele året står vi klar med vores selskabsmenuer, som kan bestilles, hvis I skal kombinere weekenden med en fest.
Morgenbuffet

Serveres fra kl. 08.00-10.00.
Græsk yoghurt med hjemmelavet mysli og hjemmesyltet frugt, lækre økologiske rundstykker, oste, pålæg, hjemmelavet marmelade og ”nutella”, kaffe/the/juice, frisk frugt, blødkogte æg og morgenkager m.v.
110,- /voksen  |  60,- /barn, 3-12 år

* I perioder med spidsbelastning kan nogle produkter risikere ikke at være hjemmelavet.
Frokost på buffet *

Serveres fra kl. 12.00-14.30.
Lune, hjemmelavede retter , der f.eks. kan byde på Vesterhavsfisk fra bæredygtige bestande, kød-, pasta- eller gryderetter samt pålæg, salat, hjemmebagt brød og økologisk smør med mere. Buffeten varierer fra dag til dag.
170,- /voksen  |  80,- /barn, 3-12 år

* Om sommeren serverer vi i udvalgte perioder frokost a la carte og ikke buffet.
Dagens menu på buffet

Serveres alle dage undtagen onsdag og lørdag fra kl. 18.00-20.00.
Dagens ret på buffet, bestående af en hovedret af gode råvarer og med hensyntagen til dyrevelfærd og ressourceforbrug. Netop derfor har vi valgt, at der ofte er to aftener med fisk samt en kødreduceret aften. Buffeten er altid med salater, hjemmelavede tilbehør, årstidens grøntsager, ris, pasta eller kartofler, hjemmebagt brød og økologisk smør. Se den aktuelle menu her!
200,- /voksen  |  100,- /barn, 3-12 år
3-retters menu på buffet

Serveres kun onsdag og lørdag fra kl. 18.00-20.00.
To gange om ugen serverer vi tre retter på buffet, ofte suppe som forret, en hovedret bestående af en kødret med et spændende udvalg af dertilhørende tilbehør, grønt, salater, mm., og ta'selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Se den aktuelle menu her!
295,- /voksen  |  150,- /barn, 3-12 år
Musik og danseaften

Onsdag kl. 18.00.
Fra april til oktober* afholder vi en hyggelig aften med vores 3-retters menu på buffet og live musik. Vores husorkester består af Lars Marco Underholdning samt beboerne fra vores boenhed Delfinen. De spiller og spreder smil både under og efter middagen, hvor der er mulighed for en svingom.

* Der tages forbehold for, at der i juli måned kan være udvalgte uger, hvor vi ikke afholder musik og danseaften.
Eftermiddagskort

Serveres fra kl. 14.00-16.30
Vores eftermiddagskort byder på lette måltider, snacks og kage til når den lille sult melder sig mellem buffettiderne – selvfølgelig med mulighed for at købe en kop kaffe, en god fadøl eller en forfriskende drink dertil! Se eftermiddagskortet her.
Kaffe og kage

Serveres fra kl. 12.00-16.30
Vi står selvfølgelig klar hver dag med et lækkert udvalg af friskbrygget kaffe/the og dagens hjemmebagte kage.
75,- /person
Halv- eller helpension

Er du på ophold eller ferie hos os, har du mulighed for at tilkøbe halv- eller helpension til fordelagtige priser. Halvpension består af morgen- og aftensbuffet, mens helpension er med morgen-, frokost- og aftensbuffet. Priserne er pr. døgn og er betinget af, at du bestiller til hele opholdet.
Halvpension: 300,- /voksen  |  160,- /barn, 3-12 år
Helpension: 460,- /voksen  |  230,- /barn, 3-12 år

Alle priser er gældende til d. 31/12 2023.
Ugens menu

Hver dag, hele ugen står vi klar med en lækker hjemmelavet menu, som serveres på buffet!

Se menuen her!