Vi elsker gode
Råvarer

Dagens måltider i Restaurant Slettestrand

Restaurant Slettestrand holder åbent næsten hele året rundt. Hver dag serverer vi morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet. Vi serverer et mindre udvalg, så vi altid kan leve op til vores ambitioner om at levere mad lavet fra bunden af de bedste råvarer.

Herunder kan du læse lidt om de måltider vi serverer fast, hver dag. Er du på ophold inkl. forplejning er det disse måltider som er inkl. i dit ophold. Om sommeren serverer vi i udvalgte perioder a la carte. Hele året står vi klar med vores selskabsmenuer som kan bestilles, hvis I skal kombinere weekenden med en fest.
Morgenbuffet

Serveres fra kl. 08.00-10.00 alle dage. Græsk yoghurt med hjemmelavet mysli og hjemmesyltet frugt, rundstykker, hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade og ”nutella”, oste, pålæg, kaffe/the/juice, frisk frugt, blødkogte æg og morgenkager m.v. I perioder med spidsbelastning kan nogle produkter risikere ikke at være hjemmelavet.
Frokostbuffet

Serveres fra kl. 12.00-14.00 alle dage. Lune, hjemmelavede retter af blandt andet Vesterhavsfisk fra bæredygtige bestande samt kødretter eller pastaretter, sild, æg, pålæg, salat, hjemmebagt brød og økologisk smør med mere. Buffeten varierer fra dag til dag.
Dagens menu på buffet

Serveres fra kl. 18.00-20.00 alle dage: Dagens ret på buffet, bestående af en hovedret af gode råvarer og med hensyntagen til dyrevelfærd og ressourceforbrug. Netop derfor har vi valgt, at der ofte er to aftener med fisk samt en kødreduceret aften. Buffeten er altid med salater, hjemmelavede tilbehør, årstidens grøntsager, ris, pasta eller kartofler, hjemmebagt brød og økologisk smør. Se den aktuelle menu her!
Musik og danseaften

Onsdag kl. 18.30. Fra april til oktober afholder vi en hyggelig aften med udvidet menu og underholdning ved vores husorkester. Vi serverer tre retter på buffet, ofte suppe som forret, fisk og kød som hovedretter og ta`selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Vores husorkester består af Lars Marco Underholdning samt beboerne fra vores boenhed Delfinen. De spiller og spreder smil både under og efter middagen, hvor der er mulighed for en svingom.

Du kan finde forplejningspriser her.
Ugens menu

Hver dag, hele ugen står vi klar med en lækker hjemmelavet menu, som serveres på buffet!

Se menuen her!