Morgenbuffet
Serveres fra kl. 08.00-10.00 alle dage. Græsk yoghurt med hjemmelavet mysli og hjemmesyltet frugt, rundstykker, hjemmebagt brød, hjemmelavet marmelade og ”nutella”, oste, pålæg, kaffe/the/juice, frisk frugt, blødkogte æg og morgenkager m.v. I perioder med spidsbelastning kan nogle produkter risikere ikke at være hjemmelavet.
Frokostbuffet
Serveres fra kl. 12.00-14.00 alle dage. Lune, hjemmelavede retter af blandt andet Vesterhavsfisk fra bæredygtige bestande samt kødretter eller pastaretter, sild, æg, pålæg, salat, hjemmebagt brød og økologisk smør med mere. Buffeten varierer fra dag til dag.
Dagens menu på buffet
Serveres fra kl. 18.00-20.00 alle dage: Dagens ret på buffet, bestående af en hovedret af gode råvarer og med hensyntagen til dyrevelfærd og ressourceforbrug. Netop derfor har vi valgt, at der ofte er to aftener med fisk samt en kødreduceret aften. Buffeten er altid med salater, hjemmelavede tilbehør, årstidens grøntsager, ris, pasta eller kartofler, hjemmebagt brød og økologisk smør. Se den aktuelle menu her!
Musik og danseaften
Onsdag kl. 18.30. Fra april til oktober afholder vi en hyggelig aften med udvidet menu og underholdning ved vores husorkester. Vi serverer tre retter på buffet, ofte suppe som forret, fisk og kød som hovedretter og ta`selv isbar med hjemmelavet guf som dessert. Vores husorkester består af Lars Marco Underholdning samt beboerne fra vores boenhed Delfinen. De spiller og spreder smil både under og efter middagen, hvor der er mulighed for en svingom.
Du kan finde forplejningspriser her.