Tag en pause og kom på
Hverdagsophold

Hverdagsophold ved Vesterhavet

Opgradér din uge med et afslappende hverdagsophold i Slettestrand! Med en fantastisk beliggenhed mellem skov og strand skaber vores hyggelige ferieboliger de ideelle rammer for en tiltrængt pause fra hverdagen.

Book dit hverdagsophold nu - udfyld bookingformularen her!


Et hverdagsophold i naturrige rammer


Har du glæden af et fleksibelt skema eller trænger du til en afbræk fra hverdagens travlhed, er vores hverdagsophold lige noget for dig. Med dette opholdstilbud kan du se frem til en afslappende pause i den skønne natur ved Vesterhavet.

Et hverdagsophold i Slettestrand er inklusive:

  • 1-4 overnatninger i feriebolig

  • Halvpension

  • Fri adgang til alle faciliteter

  • Linned, forudbetalt el-forbrug og slut-rengøring


Din feriebolig ligger i smukke, naturrige omgivelser med kun 450 m. til stranden og Vesterhavet. Her kan du starte dagen med en forfriskende dukkert, nyde en lang gåtur mellem bølgerne og klitterne eller opleve solens nedgang over vandet. Området byder desuden på fantastiske vandreruter, ridestier og opmærkede mountainbikespor – ja, mulighederne for at få nogle uforglemmelige naturoplevelser under opholdet er mange!
Priser på hverdagsophold i Slettestrand

Fra DKK 785,- /voksen


Prisen gælder ved min. 2 personer i en ferielejlighed med 2 soverum. Den endelige pris for opholdet afhænger af dato, lejlighedstype og antal personer i ferieboligen. Kontakt os via formularen nederste på siden med dine ønsker og så vender vi tilbage med en konkret pris til dit hverdagsophold. Du kan også kontakte os på mail@slettestrand.dk eller tlf. 9821 7044.

>> Send en forespørgsel med dine ønskede datoer!

Hverdagsophold tilbydes kun ved overnatning i 1. sals lejlighed og med ankomst mandag-torsdag. Opholdet tilbydes ikke i weekender, skoleferier og helligdage, eller fra slut november til primo februar, hvor vi tilbyder Vinterhi ophold. Børn 0-2 år er gratis. 

En velfortjent pause fra madlavningen


Når du kommer på hverdagsophold i Slettestrand, kan du glæde dig til lækre hjemmelavede måltider uden at du selv skal bruge tid i køkkenet. Opholdet er inklusive halvpension, bestående af dagens menu på buffet og morgenbuffet alle dage. Måltiderne serveres i Restaurant Slettestrand og tager altid udgangspunkt i sæsonens bedste  lokale råvarer med omtanke for naturen, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Hundevenlige ferieboliger


Du kan også medbringe din firebenede ven til Slettestrand, hvor hunde og andre husdyr er velkomne i vores ferieboliger ved et tillæg for ekstra rengøring. Det er vigtigt at du informerer os ved booking, hvis du medbringer husdyr på opholdet, da vi har få allergivenlige lejligheder, hvor dyr ikke er tilladt.

Oplevelser, der giver god energi


Når du kommer på hverdagsophold i Slettestrand får du, som boende gæst, fri adgang til alle vores faciliteter, herunder vores skønne Havbadehus med varmtvandsbassin og sauna. Desuden byder ugen på en række aktiviteter, herunder yoga, vandgymnastik, pandekagehygge m.m.

Området omkring Slettestrand byder på et hav af oplevelser og attraktioner, fra de smukke naturområder ved Bulbjerg og Fosdal, til lokale gallerier og kunstværksteder, museer, specialbutikker og meget mere.


Book dit hverdagsophold i Slettestrand


2Send os en forespørgsel med dine ønskede datoer via formularen nedenfor. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder også til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Forespørgsel på hverdagsophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter