Weekendophold i
Slettestrand

Weekendophold i Nordjylland

Et weekendophold i Slettestrand er lig med gode oplevelser i naturen, lækker mad og hyggeligt selskab. Her kan du bo lige ved Vesterhavet og få glæde af den usædvanligt smukke natur samt alle feriecenterets faciliteter.

Book dit weekendophold nu - udfyld bookingformularen her!


En weekend tæt på naturen


Når du kommer på weekendophold i Slettestrand, gør vi alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen og have de optimale rammer for en hyggelig weekend, uanset om I kommer 2 personer, hele familien eller som en større gruppe.

Et weekendophold i Slettestrand er altid inklusive:

  • Overnatning i feriebolig

  • Helpension

  • Fri adgang til alle faciliteter

  • Linned, forudbetalt el-forbrug og slut-rengøring


Du kommer til at bo midt i den fredede natur i Svinkløv med fantastiske vandreruter, ridestier og opmærkede mountainbikespor lige udenfor døren. Stranden ligger kun 450 m fra feriecenteret og byder på alt fra en dukkert i Vesterhavet til en gåtur langs vandkanten samt nogle virkelig smukke solnedgange!

Overnatning foregår i vores lyse og rummelige ferieboliger. På feriecenteret er der et stort udvalg af ferielejligheder og feriehuse med forskellige størrelser og indretninger, hvoraf en stor del også er handicapvenlige – for det er jo en helt central del af vores koncept, at ALLE kan få glæde af et weekendophold ved Vesterhavet.
Priser på weekendophold i Slettestrand

Fra DKK 1.540,- /voksen


Prisen gælder ved min. 3 personer i en ferielejlighed med 2 soverum. Den endelige pris for opholdet afhænger af dato, lejlighedstype og antal personer i ferieboligen. Kontakt os via formularen nederste på siden med dine ønsker og så vender vi tilbage med en konkret pris til dit weekendophold. Du kan også kontakte os på mail@slettestrand.dk eller tlf. 9821 7044.>> Send en forespørgsel med dine ønskede datoer!

Weekendophold tilbydes fra primo februar til slut november, dog ikke i skoleferierne og helligdagsferie. Her tilbyder vi udlejning af feriebolig med tilkøb af halv- eller helpension til fordelagtige priser. Læs mere under Ferie i Slettestrand. Weekendophold kan afvikles på hverdage efter aftale. Alle priser er en personpris og defineres ud fra, hvor mange betalende personer I bor i ferieboligen. Børn 0-2 år er gratis. 

Weekendophold inklusiv forplejning


Et weekendophold i Slettestrand er altid inklusive fuld forplejning i Restaurant Slettestrand. Her kan du glæde dig til lækre hjemmelavede måltider baseret på sæsonens lokale råvarer med omtanke for naturen, dyrevelfærd og bæredygtighed.

Ønsker du at gøre weekenden til en festlig begivenhed, er der mulighed for tilkøb af en af vores lækre festmenuer i eget selskabslokale.
Forplejning til opholdet består af:

2 nætter/3 dage: På ankomstdagen dagens middag på buffet, på mellemdagen morgenbuffet, frokostbuffet og dagens menu på buffet, morgenbuffet på afrejsedag.

3 nætter/4 dage: På ankomstdagen dagens middag på buffet, på mellemdage morgenbuffet, frokostbuffet og dagens middag på buffet, morgenbuffet på afrejsedag.

Alle ophold er inklusive linnedpakke inkl. håndklæder, forudbetalt el-forbrug, slut-rengøring og fri adgang til faciliteterne. Der er ikke tillæg for handicapvenlige ferieboliger eller for havkig. Hunde er velkomne ved et tillæg på DKK 300,-. Opholdet kan forlænges med frokostbuffet på ankomst- eller afrejsedag ved et tillæg.

Aktiviteter for hele familien


Som boende gæst får du fri adgang til alle vores faciliteter, herunder træningsrum, varmtvandsbassin, sauna, legeplads og aktivitetsgård. I vores aktivitetsprogram kan du se vores programsatte aktiviteter, såsom pandekagehygge, vandgymnastik, yoga mm.

Området omkring Slettestrand byder desuden på en lang række oplevelser og attraktioner, herunder de flotte naturområder ved Bulbjerg og Fosdal, lokale gallerier og kunstværksteder, forlystelsesparker, museer og meget andet.

Weekendophold med hund


Din firebenede ven er også velkommen til at komme med på weekendophold ved Vesterhavet. Hunde og husdyr og velkomne i vores ferieboliger, her opkræves et rengøringsgebyr på kr. 300,- /hund. Da vi har få allergivenlige ferieboliger, hvor husdyr ikke er tilladt, er det vigtigt at informere os ved booking, hvis du medbringer hund på opholdet.

Psst... er du vild med mountainbike? Vi tilbyder også mountainbikeophold!


Book dit weekendophold i Slettestrand


Send os en forespørgsel med dine ønskede datoer via formularen nedenfor. Du kan også kontakte os på tlf. 9821 7044 eller mail@slettestrand.dk.

Vi glæder også til at byde dig velkommen i Slettestrand!

Forespørgsel på weekendophold

1Adresse
2Ophold
3Aktiviteter