Booking

Book dit ophold online eller send os en forespørgsel, så vi kan kontakte dig med et helt konkret bud på dit næste ophold eller arrangement.

Online booking


Vi har for nyligt taget et stort skridt og kan nu tilbyde online booking af ferieudlejning og weekendophold.

Hvis vi skal være helt ærlige, er det et ret grænseoverskridende skridt for os! Vi vil så gerne kunne give hver enkelte gæst en helt unik og personlig oplevelse i Slettestrand, og det fungerer bare ikke så godt med et digitalt system, der vil have, at alle gæster sættes ind i nogle foruddefinerede kasser! Det har givet en del udfordringer i forbindelse med oprettelse af systemet. Er der noget, der driller i bookingprocessen må du derfor endelige ringe eller skrive til os, så vi kan få det løst og hjælpe dig, med at få booket dit ophold.

>> Gå til online booking

OBS! Det er pt. ikke muligt at booke sommerferien online. Send venligst et forespørgsel via formularen nederste på siden. 

Fuldt booket på dine ønskede datoer? Så kontakt os på tlf. eller mail - det kan være vi kan flytte lidt rundt på bookingerne for at frigøre en bolig til dig :)

Send os en forespørgsel


Ønsker du at booke en anden type ophold, sommerferie, kursus eller andet arrangement, bedes du fortsat kontakte os med dit forespørgsel - du er stadig også meget velkommen til at sende et forespørgsel om ferieudlejning eller weekendophold, hvis du foretrækker at booke på den gode gammeldags måde!

Vi kan kontaktes på telefon: +45 9821 7044, på mail@slettestrand.dk eller ved at udfylde en forespørgsel herunder. Udfylder du en forespørgsel, vil vi vende tilbage til dig med et konkret og uforpligtende tilbud på det, du efterspørger.

Du kan også finde en specifik medarbejder på vores kontaktside.

Vi glæder os til, at høre fra dig!

Forespørgelses formular

1 Adresse
2 Ophold
3 Aktiviteter